|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
Dobro crno kuciste za 500kn
Dakle zanima me nekakvo kvalitetno crno kuciste, da nije kic, za 500 ili manje kuna. Napajanje nije potrebno. Da se moze kupiti u HG Spotu ili Ve-Milu, ili bilo kojoj prodavnici u Osijeku, posto do Zagreba ne mogu. Ima kakvih ideja? Zahvaljujem. Poz. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Chieftec MIDI Dragon, al nisam ziher dal ga imaju u HgŠrotu. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||||||||||
Moderator
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
Gledao sam kod njih u cijeniku i nemaju Chiefteca bez napajanja u ponudi... Poz. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Jan 2002
|
Imaš u Info-Gami SuperCase TU-150 sa 350 W napajanjem crno za 412 kuna... http://www.info-gama.hr/gama.web/gama3523.html |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
hmhm...zzz svima...
Datum registracije: Mar 2004
|
ništa posebno ali je ok za oko (zato ga sam moraš napraviti)
![]() |
#8 |
Premium
|
Promjena plana
Ovako, necu kupovati novo kuciste, nego sam odlucio da modujem svoje "staro". Prije par tjedana sam ga obojao u crno, ali sam to jako isfusirao i boja je pocela da otpada, da se guli... E, sada sam rijesi da sve to napravim kako treba. Dakle, kupio sam primer temeljnu boju, mat crnu, plegsiglasa, 2 plave neonke, rounded kablove, smirgla i bacio se na posao. Danas izrezao prozor na stranici (znam turbo genericki, ali me se svidja) i sve fino osmirglao sa smirglom i vodom kao treba za nanosenje primer boje. Sutra cu stavljati primer boju, pa smirglati ponovo nju, pa stavljati mat crnu.... Dakle, hocu sve napraviti kao treba! Obojati kuciste u crno, napraviti prozor, staviti neonke, obojati latice ventilatora, i za pocetak to je to. Poz. Uzivajte. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
hmhm...zzz svima...
|
i kada to napraviš onda stavi slike na forum da vidimo kako tebe to ide pozdrav ![]()
![]() |
#10 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2002
|
Re: Dobro crno kuciste za 500kn
Citiraj:
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#11 | ||
Premium
Datum registracije: Sep 2002
|
Re: Re: Dobro crno kuciste za 500kn
Citiraj:
Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
hmhm...zzz svima...
|
soda daj reci miaš li digitalac da vidimo slike kada to napraviš, ako nemaš moraš ga nabavit ![]() ![]()
![]() |
#13 | |
Premium
|
Citiraj:
Sto se tice farbanja, danas se prvi sloj crne osusio (prije njega sam stavio primer koji se susi cca 30 min), te sam je fino ismirglao sa 600 i 1000 smirglom, tj. skinuo boju koja nije uhvatilia kako treba i onda presao sa slojem crne sve jos jednom. Koliko mi se cini ispast ce odlicno. Sutra cu najvjerojatnije sve sastaviti, ubaciti neonke, kablove, fiksirati pleksiglas, pa da vidimo. Poz. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
hmhm...zzz svima...
|
ajde želin vidit kako će ti ispast i kakav si oblik izabro na bočnoj stranici ![]()
![]() |
#15 |
Premium
Datum registracije: Sep 2002
|
![]() |
#16 |
hmhm...zzz svima...
|
ništa posebno. zašto? ![]()
![]() |
#17 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Frend mi ima CX-5859 i kučište je unutra usko, napajanje je preblizu matičnoj tak da mu je Zalman jedva stao i napajanje je užas. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
hmhm...zzz svima...
|
još san i pogodija da nije ništa posebno ![]()
![]() |
#19 |
Premium
|
Gotovo.... Sve je sastavljeno i mislim da vrijedi truda. Ja sam u biti minimalista, tako da ne volim puno raznih kerefeka (izbacio sam i ladicu za disk jer mi ruzi izgled). Dakle, kuciste je obojano (boja je nanesena u 3 sloja + primer) i mogu reci da je prilicno izdrzljiva, te sam extremno zadovoljan rezultatom bojanja. Prozor sam isjekao u obican kvadrat, posto mi tako najbolje izgleda. Nekakve obline me ne zanimaju (nemojte me krivo shvatiti ![]() Nisam imao mira, pa sam i monitor obojao u crno i... izgleda odlicno. Tipkovnica mi je vec crna (da nije i nju bih odmah bojao ![]() Sve u svemu iznimno zadovoljan! Slike cu postat kad mi dodje kolega sa digitalcem. Poz. Uzivajte. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|