![]() |
Dobro crno kuciste za 500kn
Dakle zanima me nekakvo kvalitetno crno kuciste, da nije kic, za 500 ili manje kuna. Napajanje nije potrebno.
Da se moze kupiti u HG Spotu ili Ve-Milu, ili bilo kojoj prodavnici u Osijeku, posto do Zagreba ne mogu. Ima kakvih ideja? Zahvaljujem. Poz. |
Chieftec MIDI Dragon, al nisam ziher dal ga imaju u HgŠrotu.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Gledao sam kod njih u cijeniku i nemaju Chiefteca bez napajanja u ponudi...
Poz. |
Imaš u Info-Gami SuperCase TU-150 sa 350 W napajanjem crno za 412 kuna...
http://www.info-gama.hr/gama.web/gama3523.html |
ništa posebno ali je ok za oko (zato ga sam moraš napraviti)
|
Promjena plana
Ovako, necu kupovati novo kuciste, nego sam odlucio da modujem svoje "staro". Prije par tjedana sam ga obojao u crno, ali sam to jako isfusirao i boja je pocela da otpada, da se guli...
E, sada sam rijesi da sve to napravim kako treba. Dakle, kupio sam primer temeljnu boju, mat crnu, plegsiglasa, 2 plave neonke, rounded kablove, smirgla i bacio se na posao. Danas izrezao prozor na stranici (znam turbo genericki, ali me se svidja) i sve fino osmirglao sa smirglom i vodom kao treba za nanosenje primer boje. Sutra cu stavljati primer boju, pa smirglati ponovo nju, pa stavljati mat crnu.... Dakle, hocu sve napraviti kao treba! Obojati kuciste u crno, napraviti prozor, staviti neonke, obojati latice ventilatora, i za pocetak to je to. Poz. Uzivajte. |
i kada to napraviš onda stavi slike na forum da vidimo kako tebe to ide pozdrav:beer: :clap:
|
Re: Dobro crno kuciste za 500kn
Citiraj:
|
Re: Re: Dobro crno kuciste za 500kn
Citiraj:
Citiraj:
|
soda daj reci miaš li digitalac da vidimo slike kada to napraviš, ako nemaš moraš ga nabavit:fuming: :grrr:
|
Citiraj:
Sto se tice farbanja, danas se prvi sloj crne osusio (prije njega sam stavio primer koji se susi cca 30 min), te sam je fino ismirglao sa 600 i 1000 smirglom, tj. skinuo boju koja nije uhvatilia kako treba i onda presao sa slojem crne sve jos jednom. Koliko mi se cini ispast ce odlicno. Sutra cu najvjerojatnije sve sastaviti, ubaciti neonke, kablove, fiksirati pleksiglas, pa da vidimo. Poz. |
ajde želin vidit kako će ti ispast i kakav si oblik izabro na bočnoj stranici:beer:
|
|
ništa posebno. zašto?:)
|
Frend mi ima CX-5859 i kučište je unutra usko, napajanje je preblizu matičnoj tak da mu je Zalman jedva stao i napajanje je užas.
|
još san i pogodija da nije ništa posebno :D
|
Gotovo....
Sve je sastavljeno i mislim da vrijedi truda. Ja sam u biti minimalista, tako da ne volim puno raznih kerefeka (izbacio sam i ladicu za disk jer mi ruzi izgled). Dakle, kuciste je obojano (boja je nanesena u 3 sloja + primer) i mogu reci da je prilicno izdrzljiva, te sam extremno zadovoljan rezultatom bojanja. Prozor sam isjekao u obican kvadrat, posto mi tako najbolje izgleda. Nekakve obline me ne zanimaju (nemojte me krivo shvatiti :D ). Ubacio sam dvije plave neonke, jednu gore a jednu sa strane. Daju prilicno dobar feeling. Nisam imao mira, pa sam i monitor obojao u crno i... izgleda odlicno. Tipkovnica mi je vec crna (da nije i nju bih odmah bojao :D ), tako da imam skroz crni stroj osim misa koji je tamno plavi (ali je opticiki, bezicni, tako da mu je oprosteno). Sve u svemu iznimno zadovoljan! Slike cu postat kad mi dodje kolega sa digitalcem. Poz. Uzivajte. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:08. |