|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Sep 2002
|
ADSL HT nesto se suska !!!
evo copy/paste hgspot-ovog maila Mala nagrada za one koji su mail listu procitali do kraja. HT sprema udar za ADSL-om - informacija iz prve ruke. Prikljucaka nece biti dovoljno, pa se informacije nece siriti redovnim kanalima. Nazovite ih za tjedan-dva na 0800-9000, kazu da necemo biti razocarani novim cijenama. hm jel smo docekali...................................
![]() |
#2 |
MadModerator
|
okoprlike ce bit 512MB ces imati free, svakih daljnjih 512MB ce kostati 20kn, dakle 128k sa 4 GB te dodje oko 300kn. trebalo bi pocet 23, ovog mjeseca, Prikljucak 250 (sami instaliras modem) ili 450kn (ako ti dodje monter) Modem 400 ili 50kn (ako potpises ugovor na 12 mjeseci). Pretplata po brzinama: 386=129kn 768=379kn 1.5=579kn. Promet ce biti 512MB po 20kn pa koliko potrosis. Odnosno, do sada je bilo fiskna cijena cca 300kn u koju je bio uracunat 1Gb prometa, a sada platis 129kn + 20kn za 512 mega... sto u biti znaci da za 289kn mjesecno imas 4 gb prometa copy/paste Ganda sa gamer-a ^_^''''
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
Ne vjerujem dok ne vidim na vlastitom računu :D
NEMOGUĆE! A tek sam kupio ISDN ![]() BTW Nešto su govorili da će ove godine (nisu spominjali mjesec) uvesti flat rate. Ali i ovo je dobro za početak. Još uvijek ne mogu vjerovati... :confused: |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Dec 2003
|
Jel to 20 kuna po 512mb i pretplata ili još plačaš po satu par kuna? Sigurno će bit neka kvaka. Nisu oni iz Ht-neta dobre duše.
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Jan 2002
|
oće bit šta od flat-rate-a? da mi je makar 64,ali flat-rate... i to za negdi do 300 kn... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
MadModerator
|
Ako potrisis 50% od 512MB nemoras ih platiti dakle. Imas onih 512MB potrosis jos 200MB nemoras platiti tih 200MB jer nisi presao 50%od 512 ![]() A mozda je sve ovo i neka patka ![]()
![]() |
#7 | |
...
Datum registracije: Nov 2002
|
Citiraj:
prikljucak 250kn jednokratno modem 50kn ako uzmem 12mjeseci 129kn mjesecno pretplata za 384 + 512mb free svaki dodatan 512mb je 20kn ajme majko, ako je istina uzimam odmah u roku sada ![]() ![]() ![]() znaci ako hocu jedno 5gb mjesecno to je 180+129kn = 310kn... ZAKON pliz ht pliz pliz pliz ![]()
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
Ako je ovo točno onda ću si ubost ADSL ![]()
![]() |
#9 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Ekspert iz sjene ...
Datum registracije: Nov 2001
|
Navodno je istina ![]() Hebemu mater - ja sam podstanar ![]() Znaći OPET hebada sa gazdama i slobodnim vremenom da se potpiše .... itd ![]() Ali se isplati ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
MadModerator
|
Eh... sretnici... HT Mostar nikako da pocne razmisljat da uvede ADSL. U citavoj zemlji jedino na 2 centrale u Sarajevu imamo ADSL ![]() Al nesto se suska da ce HT Mostar uvest ADSL - 128k 20GB za 60KM (240Kn). Daj Bože!!!
![]() |
#14 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
Ja ću pustit da vidim da je to ful službeno, ako je odma ja nabavljam... |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#17 | |
Registered User
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
A ni on nije baš jeftin.
![]() |
#20 | |
Registered User
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Sannin
Datum registracije: Jun 2003
|
![]() vrlo sam skeptican - bit ce neki samo takvi zaje*...
![]() |
#23 | |
Ekspert iz sjene ...
|
Citiraj:
Daj molim te malko proširi tu izjavu - recimo da nam obijasniš o čemu se radi, osim o krađi ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Sannin
|
sto se trenutno stanje aDSL- tice... imas mjesecnu cifru koju placas koja ukljucuje odredeni broj Mb (vec sam postao bio pitanje ali nitko nije odgovorio...) meni se sljedece dogodilo.... bio sam prekoracio limit za 193Mb - a granice je 2Gb (imam ultra 384 paket) na racunu izgleda to ovako - ----------------- usluge: naknada za HTdsl /380kn HTdsl promet -obracunske jedinice citaj Mb potroseni -2193 /877kn ( vazno za rec 800kn je 2000Mb - to pokriva gore navedena naknada za HTdsl ) ----------------- ukupno-(bez PDV) : 1257kn popust (ovdje bi trebao bit ovih 2000Mb -koji su placeni sa naknadom koji su izracunati na 800kn ) -dobio popust 540kn -otprilike -koji pokriva 1350Mb..... sad jos dolazi pdv... itd... uglavnom tu negdje gubim 300kn.... ali ne oni ne kradu....
![]() |
#25 |
Premium
|
I šta su ti rekli kad si ih pito za objašnjenje? Da prvo platiš, a onda se žališ? BTW Svima, mislim da ide po zakonu da kad jednom nešto platite onda to i priznajete. Tako da mislim da na sudu ne možete pobjedit nakon što platite račun. Ali nisam ziher, možda ima neki pravnik da to bolje objasni. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Sannin
|
nisam ih stigao pitat... racun je placen i ne mogu vise napravit tuzbu po tom pitanju... sad ako kane uvest ovaj sistem u 2/3 mjeseca.... zivo me zanima kako ce se to odrazit na trenutne korisnike aDSL - nisam dobio nikakvu sluzbenu dojavu iako sam korisnik... tako ako mi netko moze rec gdje su ove informacije ikrsnule bio bih zahvalan...
![]() |
#29 |
Ekspert iz sjene ...
|
Etvas .... nekaj se lužbeno šuška - prenosi Hina .... http://info.croatiabiz.com/clanak.php?ID=13723& U nadi je spas ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
...
|
znat cemo u ponedjeljak (23.) sto se kuha ![]() |
![]() |
![]() |
|
|