|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2007
|
Powercolor HD2600XT 512MB-limit 60 fps-a[Hitno]
Neznan koji je vrag sa ovon gravuljon ali znan jedno da sve vrti do 60 fps-kao da ima neku blokadu na sebi.Pokusa san se igrati sa googlom sa catalyston ali nigid rejesenja.Sad mi samo ekipa sa foruma moze pomoci,jer stvarno neznan sta je HITNO!!!!!!!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Guest
|
Ajd' probaj biti malo precizniji.U čemu 60fps-a? Jesi probao promjenu rezolucije naniže? Koji je ostatak konfe?Ovaj iz siga? |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Pa cuj, Crysis na 60 fps-a je cisto solidno ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
99% da je u pitanju lcd, pro evolution soccer i vsync, zato iskljuci vsync ako je PES u settings, ako nije probaj nac opciju vsync pa je iskljuci, ako nije ni to onda ne znam, svejedno ti oci ne vide razliku 60,80,90.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2007
|
konf je ovaj iz siga.evo upalia san cod2 vrtio ga je na nekih 60-80 fps-a.smanjio detalje opet ista stvar.jucer san igra rise of nations i nikako povise 60,a na 7600gt na istim postavkama 180fps.Hitno je zato jer moran coviku pare dati za gravu sta prije ja jos nisan siguran dali radi |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
wait for vertical sync: always on application controlled always off Biraj, ja držin always on, ako ti smeta šta nemaš >60fps stavi always off. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
ako imaš LCD ostavi si uključen v-sync, ako nemaš slobodno ga ugasi... |
![]() |
![]() |
|
|