![]() |
Powercolor HD2600XT 512MB-limit 60 fps-a[Hitno]
Neznan koji je vrag sa ovon gravuljon ali znan jedno da sve vrti do 60 fps-kao da ima neku blokadu na sebi.Pokusa san se igrati sa googlom
sa catalyston ali nigid rejesenja.Sad mi samo ekipa sa foruma moze pomoci,jer stvarno neznan sta je HITNO!!!!!!!!!!! |
Ajd' probaj biti malo precizniji.U čemu 60fps-a?
Jesi probao promjenu rezolucije naniže? Koji je ostatak konfe?Ovaj iz siga? |
Pa cuj, Crysis na 60 fps-a je cisto solidno :D
|
Citiraj:
Fkt,koje su ti igre u pitanju??:stoopid: |
Cuj ako imas LCD i ukljucen ti je Vsync onda i nemoze preko 60 fpsa (ako ti je osvjezenje ekrana 60 Hz). Iskljuci Vsync pa probaj onda :P
|
kao sto kaze kolega probaj iskljucit vsync.
a uostalom u cemu je tako hitan problem sa 60 fpsa, nebi da vidis razliku izmedju 60 i 1000. |
99% da je u pitanju lcd, pro evolution soccer i vsync, zato iskljuci vsync ako je PES u settings, ako nije probaj nac opciju vsync pa je iskljuci, ako nije ni to onda ne znam, svejedno ti oci ne vide razliku 60,80,90..
|
konf je ovaj iz siga.evo upalia san cod2 vrtio ga je na nekih 60-80 fps-a.smanjio detalje opet ista stvar.jucer san igra rise of nations i nikako povise 60,a na 7600gt na istim postavkama 180fps.Hitno je zato jer moran coviku pare dati za gravu sta prije ja jos nisan siguran dali radi
|
wait for vertical sync:
always on application controlled always off Biraj, ja držin always on, ako ti smeta šta nemaš >60fps stavi always off. |
ako imaš LCD ostavi si uključen v-sync, ako nemaš slobodno ga ugasi...
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:57. |