Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > PC Ekspert > Komentari i prijedlozi
Ime
Lozinka

Zaključane teme

Uređivanje
Staro 26.01.2008., 16:37   #1
MP950
64VT klon
Moj komp

MP950's Avatar

Datum registracije: Dec 2007
Nekoliko nejasnoća u vezi prodaje

Dobar dan, želim vas pitati nešto.
Meni nije jasno kako to da nakon što izađe npr jedna 8800GT cijena 8800GTS pada, to je ok i realno, ali je nerealno što su sve druge cijene iste, recimo npr prije par dana je 1950xt je procijenjena na 800, to definitivno nemože bit ako procjenjujete 8800gts na 1000kn, i još to što ju procjenjujete na 1000 samo zato što je uletio neko ko je hitno htio prodat i stavio 1000kn, iznimka, jedan od 200,, znači netko može i lažno napisat da je prodao za 900kn i spustit sve cijene na tolko.
I sad sam prihvatio stvarnost i umjesto da prodam svoju odlučio sam kupit još jednu kad sam vidio 1000kn cijenu, ali pošto je to samo iznimka (1:200) naravno da ju nisam mogao naći za tu cijenu, tj nisam je uopće mogao naći, samo neku za 1300 bez garancije.
Nemojte se ljutit na mene, iako sam ja ljut s obzirom na situaciju. I još uvjek ne vjerujem kako sam ju prije 5 mjeseci uspio kupit za 1150, a još uvjek ta cijena nije default nego opet napominjem iznimke i rariteti, to je jedino što me smiruje.

I ne govorim samo za ovaj recimo moj doživljaj nego općenito, ovo je samo primjer koji služi za bolje shvaćanje situacije
MP950 je offline  
Staro 27.01.2008., 00:46   #2
Codiac
bycod

Codiac's Avatar

Datum registracije: May 2004
opcenito vise na pcekspert trznici nemos napisati niti jedan normalan linkovima podkrijepljen post a da nebude pobrisan... i sam sam to iskusio par puta tako da moj savjet uopce se vise nemoj obazirati vec lupi cijenu koju hoces...

jer ionako je ovo postalo sajam a ljude koji bi htjeli pomoci i upozoriti na nepravdu se "sikanira" stoga stavi cijenu koju ti zelis....

vidis da se prodaju maticne bez garancije po cijeni po kojoj mos dobiti novu bolju u trgovini i da nenabrajam koliko takvih primjera ima...

Intel-i5-760 / Cooler-Master-Hyper-212 / Gigabyte P55-USB3
GSkill -2x4gb / MSI R7 370 2GB / Audigy SE Xtreme
Samsung EVO850 250GB / Samsung HD204UI / WDC 1TB/Samsung SH203b
Seasonic-430w / Chieftec-LCX-2x120 / DELL U2412M
Logitech Illuminated Keyboard / Logitech-G9 / Steelpad 4D / Rumble-pad-2 / Logitech-Z4

.i.

Razer Blade 15
Codiac je offline  
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Zaključane teme

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke