![]() |
Nekoliko nejasnoća u vezi prodaje
Dobar dan, želim vas pitati nešto.
Meni nije jasno kako to da nakon što izađe npr jedna 8800GT cijena 8800GTS pada, to je ok i realno, ali je nerealno što su sve druge cijene iste, recimo npr prije par dana je 1950xt je procijenjena na 800, to definitivno nemože bit ako procjenjujete 8800gts na 1000kn, i još to što ju procjenjujete na 1000 samo zato što je uletio neko ko je hitno htio prodat i stavio 1000kn, iznimka, jedan od 200,, znači netko može i lažno napisat da je prodao za 900kn i spustit sve cijene na tolko. I sad sam prihvatio stvarnost i umjesto da prodam svoju odlučio sam kupit još jednu kad sam vidio 1000kn cijenu, ali pošto je to samo iznimka (1:200) naravno da ju nisam mogao naći za tu cijenu, tj nisam je uopće mogao naći, samo neku za 1300 bez garancije. Nemojte se ljutit na mene, iako sam ja ljut s obzirom na situaciju. I još uvjek ne vjerujem kako sam ju prije 5 mjeseci uspio kupit za 1150, a još uvjek ta cijena nije default nego opet napominjem iznimke i rariteti, to je jedino što me smiruje. :respekt: I ne govorim samo za ovaj recimo moj doživljaj nego općenito, ovo je samo primjer koji služi za bolje shvaćanje situacije |
opcenito vise na pcekspert trznici nemos napisati niti jedan normalan linkovima podkrijepljen post a da nebude pobrisan... i sam sam to iskusio par puta tako da moj savjet uopce se vise nemoj obazirati vec lupi cijenu koju hoces...
jer ionako je ovo postalo sajam a ljude koji bi htjeli pomoci i upozoriti na nepravdu se "sikanira" stoga stavi cijenu koju ti zelis.... vidis da se prodaju maticne bez garancije po cijeni po kojoj mos dobiti novu bolju u trgovini i da nenabrajam koliko takvih primjera ima... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:21. |