|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
![]() Imam jedan problem sa Microsoft Office-om; naime kada pokrenem word napišem par riječi i stisnem enter za novi red, točka umentanja skoči na kraj stranice tj. na dno, molim vas da mi što prije odgovorite!
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Feb 2003
|
![]() Provjeri kako ti je naštelano vertikalno poravnanje stranice, iako je problem pomalo opskuran. BTW da si rekao koja verzija Worda je u pitanju, sad bih ti mogao reći gdje da provjeriš BTW2 Uopće nije cool postati isto pitanje u nekoliko threadova, ne.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
|
Verzije worda
Microsoft Word 2000 CRO i Word XP CRO
![]() |
#5 |
Moderator
Datum registracije: Aug 2003
|
Malo detaljnije opisi problem. Sto se tocno desi? Kad se desi... Usput postaj primjer dokumenta.
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Feb 2003
|
Ovako, bez obzira o čemu se radilo, sigurno je neka od postavki u normal.dot -u ta koja ti radi problem. Možeš istraživati po Wordu (meni se bash i ne da), a možeš i probati zamijeniti normal.dot .. - nalazi se u %systemdrive%\Documents and Settings\username\Aplication Data\Microsoft\Templates - dok word nije dignut, rename-aj normal.dot u nešto drugo, npr. norm.old - pokreni Word - kreirati će novi kad skuži da nema drugog. - u slučaju da to ne riješi problem, na istom mjestu nađi na nekom drugom pc-ju isti fajl, od iste verzije Worda, pa probaj prekopirati na svoj pc. Javi jel pomoglo - ovo je metoda "ne da mi se gnjaviti s uzrocima, bolje odmah napraviti veliki zahvat nego 10 malih"
![]() |
#7 |
Premium
|
Thanks
OK, ja bum to probal, nije to problem kod mene nego kod prijatelja Čim ja to sprobam bum javil ako radi!
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
|
|