|
![]() |
#1 |
Émile Flournoy
Datum registracije: Oct 2003
|
Koji program za obradu snimka iz dv kamere?
Do sada sam koristio Windows movie maker ali mi treba neki program jednostavan za početnika, a da s njim mogu prebaciti snimak sa kazete u kameri, odrežem dijelove koji mi netrebaju, umijesto zvuka koji je kamera snimila ubacim neku muziku i malo dotjeram sliku tako da smanjim digitalni šum. Probao sam Adobe Premiere i izgubio se u silnim izbornicima tako da mi treba nešto jednostavnije. Kakav je Pinnacle studio? Zadnje izmijenjeno od: Doom. 20.04.2007. u 21:48. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
nautic expert
Datum registracije: Feb 2005
|
studio je puno jednostavniji, a ima puno naprednih mogućnosti ako ti zatrebaju. ima efekte prijelaza, usporavanje i ubrzavanje snimke itd... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Bill Gates
Datum registracije: Jan 2007
|
Re: Koji program za obradu snimka iz dv kamere?
Pinnacle studio je najbolji! Probaj, puno je jednostavniji od premiera. Ja sam, zadovoljan |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Émile Flournoy
Datum registracije: Oct 2003
|
Probao sam ga ali je više za profi uporabu. Sa Pinnaclom sam super zadovoljan, a ima puno više opcija nego što ja koristim. Inace pravim neku promidžbenu snimku radnje ali izgleda da neće ići lako bez plačanja profesionalcima jer je kamera osnovni Canonov dv model. Kvaliteta snimka je dovoljna za kućnu upotrebu i ništa više. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
all you need is freeware
Datum registracije: Dec 2006
|
SOny Vegas
|
|
Oglas
|