|
![]() |
#1 |
Technician
Datum registracije: Dec 2007
|
Prijedlog + Linux podforum
Pozdrav, Evo moj prvi post pa odmah dajem prijedlog. ![]() Pridruzio sam se PCE-u neki dan i mogu reci da je prilicni širok i pokriva sva tematska područja no ono što sam htio predloziti jest posebni podforum za Linux i ostale unixoidne sustave (Solaris, AIX, SCO ...). Ne znam koliko Linuxaša posjećuje PCE ali nadam se da postoji interes za ovakav podforum. Hvala, Josip |
![]() |
![]() |
#2 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
Potpisujem! |
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Mislim da je podforum operativni sustavi http://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=36 sasvim dovoljan za sad. Otvaranje novog podforuma samo forme radi mi nije baš najdraže riješenje, a kako ni svevišnji windowsi nemaju zasebni dio - ne vidim potrebe za ovim... |
![]() |
![]() |
#5 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
E, baš sam se slatko nasmijao ![]() Koliko se ja sjećam-već je bilo takvih prijedloga, sto i jedan forumaš je bio za Linux. Pa smo otvorili poseban podforum. Završilo je tako da od tih sto forumaša postalo pet-šest ![]() Na početku. Poslije njih par pa nitko...zato smo pri reorganizaciji foruma i odlučili spojiti sve OS-ove zajedno.
#6 | |
Vječni Student
Datum registracije: Apr 2006
|
Citiraj:
Pozdrav
![]() |
#7 | |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
Lenovo LOQ 15AHP9 83DX || AMD Ryzen 5 8645HS / 16GB DDR5 / 1TB Micron M.2 2242 / nVidia Geforce RTX 4050 / Windows 11 Pro Lenovo Thinkpad T540p || Intel Core i7-4700MQ / 16GB DDR3 / 240GB Sandisk SSD Plus / nVidia Geforce GT 730 / FreeBSD 14.3 |
|
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Zapravo, kad sam bolje razmislio, bolje je ne. Ne vjerujem da ima nešto puno aktivnih linuxaša na ovom forumu, pa nije neka potreba. Ima drugih foruma gdje se vode dobre rasprave i da se svašta naučiti. |
![]() |
![]() |
#10 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Ajd, zaključili smo i ovo... |
![]() |
|
|
Oglas
|