![]() |
Prijedlog + Linux podforum
Pozdrav,
Evo moj prvi post pa odmah dajem prijedlog. :D Pridruzio sam se PCE-u neki dan i mogu reci da je prilicni širok i pokriva sva tematska područja no ono što sam htio predloziti jest posebni podforum za Linux i ostale unixoidne sustave (Solaris, AIX, SCO ...). Ne znam koliko Linuxaša posjećuje PCE ali nadam se da postoji interes za ovakav podforum. Hvala, Josip |
Citiraj:
Potpisujem! |
Također!
|
Mislim da je podforum operativni sustavi http://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=36 sasvim dovoljan za sad. Otvaranje novog podforuma samo forme radi mi nije baš najdraže riješenje, a kako ni svevišnji windowsi nemaju zasebni dio - ne vidim potrebe za ovim...
|
E, baš sam se slatko nasmijao:)
Koliko se ja sjećam-već je bilo takvih prijedloga, sto i jedan forumaš je bio za Linux. Pa smo otvorili poseban podforum. Završilo je tako da od tih sto forumaša postalo pet-šest:D Na početku. Poslije njih par pa nitko...zato smo pri reorganizaciji foruma i odlučili spojiti sve OS-ove zajedno. |
Citiraj:
Pozdrav |
Citiraj:
|
Nema potrebe jer je OS uz Programiranje najmanje "popularan" podforum.
|
Zapravo, kad sam bolje razmislio, bolje je ne. Ne vjerujem da ima nešto puno aktivnih linuxaša na ovom forumu, pa nije neka potreba. Ima drugih foruma gdje se vode dobre rasprave i da se svašta naučiti.
|
Ajd, zaključili smo i ovo...
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:08. |