|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2007
|
HP NX7300 2 problema
evo ovako imam 2 problema sa navedenim laptopom 1. Mrežna kartica mrežna je uredno instalirana (driver je sp32733.exe kojeg sam skinuo sa hp-ove stranice), al neće da radi tj. kad spojim mrežni kabel piši mi da da unplugged u network connection imam local area connection i kad kliknem pojavi mi se onaj properties prozorčić u kojem pri vrhu piše da je kartica Broadcom 440x 10/100 Integrated Controller i kad configure i kad mi se pojavi properties od mrežne u device status mi piše this device is working properly kartica je uredno radila do prije par dana i kad sam iša spojit laptop odjednom mi nije više radila 2. Baterija od prije par dana sam primijetio da mi se baterija malo brže prazni kad je napunjena do 100% i kad laptop isključim sa napajanja mi piše recimo da još ima 98% i da će trajati nekih 50 min nijedan program nije upaljen i ništa nije ubačeno i dvd snimač bio bi zahvalan kad bi mi neko moga pomoć ili barem reć šta da radim
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Probao reinstalirati drajvere? Jednom sam imao problem sa istom mrežnom (imam taj laptop), ne takav problem doduše, pa sam čitao dosta po web sajtu broadcoma , možeš pokušati tamo naći njihove drajvere koje sam i ja instalirao. Mislim da sam također pročitao kako se može testirati da li ti uopšte radi mrežna kartica. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Registered User
|
Citiraj:
da to mi je prvo palo na pamet al ne radi aj pogledat ću malo po broadcom-ovoj stranici
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
2. Skini HP battery checker .. pa vidi da ti neke celije u bateriji nisu prosle. Ako jesu to ce objasnit zasto ti baterija vise ne drzi. Nema veze sto ti pise da je na 100% napunjena. To znaci da je 100% napunio ostale celije koje rade, ove koje ne rade ne registrira. Skini program pa provjeri. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Registered User
|
Citiraj:
znači baterija otišla e sad me zanima kako će to riješit, oću dobit novu? laptop je kupljen krajem 3.mj.
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|