|
![]() |
#1 |
klanfa
Datum registracije: Apr 2007
|
Nokia N76 problem
Evo frend je nedavno nabavil n76(kupljen u mobisu) i ima jedan problem.Znači problem je u tome da se mobitel ugasi sam od sebe i upali nakon cirka 5 sekundi. mob je proizveden 04.06.2007. mislim da je verija softvera 1.0 ako neko ima neku ideju što uzrokuje gašenje i paljenje nek posta. hvala unaprijed
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Najvjerojatnije sofrtverski problem. Nek skine Nokia updater i preko weba pokusa nadograditi firmware, ako postoji koji noviji gore. Ako se i nakon upgradea dogadja isto nek nosi na servis u Mobis. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
To ti je symbian OS, zbog bugova se zna sam resetirati. Instaliraj NSU (nokia Software Update) i stavi mu novu verziju softwarea. Prije toga pod opcijama za memoriju (tools/memory) izaberi backup memoruje telefona na mem karticu i nakon stavljanje softwarea odi opet u Memory i izaberi vračanje backupa sa mem kartice na telefon i to je to
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
od LemilicE
|
Šta hvala...? Jel ti tako radi ili ne?
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
od LemilicE
|
OK, baš me zanima... lko moguće da će uređaj na garanciju ako to ne pomogne...
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
od LemilicE
|
Ako ga je strah da gubi garanciju, nemora ga bit jer je to posve legalno i Nokia daje taj software
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2007
|
Mene zanima dali samo ja nemogu koristiti windows live mesinger na N76 ili nitko van Kine Hongkong-a i Taiwan-a ga nemoze koristiti.... ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|