![]() |
Nokia N76 problem
Evo frend je nedavno nabavil n76(kupljen u mobisu) i ima jedan problem.Znači problem je u tome da se mobitel ugasi sam od sebe i upali nakon cirka 5 sekundi.
mob je proizveden 04.06.2007. mislim da je verija softvera 1.0 ako neko ima neku ideju što uzrokuje gašenje i paljenje nek posta. hvala unaprijed |
Najvjerojatnije sofrtverski problem. Nek skine Nokia updater i preko weba pokusa nadograditi firmware, ako postoji koji noviji gore. Ako se i nakon upgradea dogadja isto nek nosi na servis u Mobis.
|
To ti je symbian OS, zbog bugova se zna sam resetirati.
Instaliraj NSU (nokia Software Update) i stavi mu novu verziju softwarea. Prije toga pod opcijama za memoriju (tools/memory) izaberi backup memoruje telefona na mem karticu i nakon stavljanje softwarea odi opet u Memory i izaberi vračanje backupa sa mem kartice na telefon i to je to |
hvala
|
Šta hvala...?
Jel ti tako radi ili ne? |
nije moj mob od frenda je a tek ćemo se sutra vidit na faksu pa ćemo se dogovorit o rješavanu problema.
pozz |
OK, baš me zanima...
lko moguće da će uređaj na garanciju ako to ne pomogne... |
ipak će je lik nosit u mobis
|
Ako ga je strah da gubi garanciju, nemora ga bit jer je to posve legalno i Nokia daje taj software
|
Mene zanima dali samo ja nemogu koristiti windows live mesinger na N76 ili nitko van Kine Hongkong-a i Taiwan-a ga nemoze koristiti.... :(
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:09. |