|
![]() |
#1 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Veći hard iz HGa
Uzimat ću novi hard, veći (500GB) iz Hg spota, i to bi trebalo biti ovaj tjedan pa me zanima vaš savjet koji od njih je tih i dobar i da se AAM može regulirat. Na pamet mi padaju ovi: Hitachi 500GB i WD 500GB Pa me zanima dal je kod novijih Hitachija isti problem sa vibracijama kao kod starijih, i da li ovaj WD je AAKS? P.S. Svaki savjet je dobrodošao Hvala
![]() |
#2 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
Novi (iz T7K500 serije) Hitachiji dolaze pakirani u ShockShell kutijama i daleko do toga da vibriraju. Bar ja nisam skužil kod svojeg od 320GB, a AAM se da smanjiti bez problema. WD je AAKS, a moreš se dodatno uvjeriti ako zamoliš da ti pokažu disk prije kupnje. Ja sam u VŽ HGSpotu bez problema provjeril dal je AAKS i čovek fino susretljivo dofural dva AAKS diska na pregled. Meni je taj WD tih, tak da nemam potrebe za nekim dodatnim utišavanjem, a temp. se kreću ~33° C (idle) do ~38° C (load). |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
wd bi ja uzeo .
![]() |
#5 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
Valjda su dobili kad sam ja svojeg prije kojih deset dana kupil. Možda si naletel na nekog zbunjenog trgovca, a još ako je i Lana Jurčević bila na radiju, ništ čudno da mu se nije dalo provjeravati dal ima diskova. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Leteći medvjedić
Datum registracije: Jun 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Leteći medvjedić
|
Evo kupljen je WD 320GB AAKS, temp. idle 26C, za usporedbu Barracuda 34C, tišinom sam zadovoljan, probao sam posebno sa njim podizanje windowsa i posebno sa Baricom i očita je razlika u buci PS Kojim programom da naštelam AAM?? Dosad me je dobro služio Doc´s AAM Tool ali on ne funkcionira sa SATA hardom |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Leteći medvjedić
|
|
![]() |
![]() |
|