|
![]() |
#2 |
Eddie
Datum registracije: Mar 2004
|
Nijedno. Koju konfu imaš?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Nije za mene nego frenda misli uzet dual socket ploču, znači 2*quad opeteron + neka ati kartica koju ce modat u fire gl... (radi u 3ds maxu) pa mu treba jače napajanje. Zašto nijedno??? E da sad sam našao da corsair nije modularno -.- dok silverstone je. POP koje biš ti onda uzeo za 1100kn ??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Agent 0
Datum registracije: Feb 2007
|
A kakvo je To SF 750W? Modularni su Strider i Decathlon u rangu od 700-850W. Ja imam Strider iz "moj komp" i mogu ti reći da je 100% modular, 2x raila s 27A na +12V, tiho te hladano. Ima 2 godine garancije i nisam nigdje pročitao da cvrči ili slično. Jedina zamjerka je što iskoristivost nije previsoka te svi(6x) sata connectori su na jednom kablu a ne na 2x3 kao kod Decathlona. Upozorenje: Hgspot daje samo 1 godinu garancije tako da za drugu moraš nositi zastupniku. EDIT: Također pogledaj SilverStone Zeus u ADM-u sa cijenom ispod 1000kn predstavlja pun pogodak. Jedno od najboljih napajanja ikad prema reviewima. Ljink: http://www.adm.hr/product_info.php?c...oducts_id=3571 |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Señor Audiophile
Datum registracije: Jan 2007
|
Što se napajanja tiče, Corsair je provjereno jako dobar (ima snage na bacanje uz stabilnost, malo se grije-IZNIMNO je tih, a omjer cijena/performanse je ![]() ![]()
![]() |
#7 |
Agent 0
Datum registracije: Feb 2007
|
Dobar se pokazao na testovima, ali provjereno dobar nije, zato što je manje od mjesec dana na tržištu. Dok se sa Silverstone Strider/Zeus već može reći da je "provjereno" dobro napajanje ![]() Također u izbor može ući Thermaltake Toughpower 750W...koji je brat mlađem TX-u a modularno je. Ali kod njega također muljaju s garancijom. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|