![]() |
Dvojba
Evo zanima ma me koji se napajanje više isplati od ova 2(cijena je praktički ista):
corsair TX750w ili silverstone SF750w hvala unaprjed! |
Nijedno.
Koju konfu imaš? |
Nije za mene nego frenda misli uzet dual socket ploču, znači 2*quad opeteron + neka ati kartica koju ce modat u fire gl... (radi u 3ds maxu) pa mu treba jače napajanje. Zašto nijedno??? E da sad sam našao da corsair nije modularno -.- dok silverstone je. POP koje biš ti onda uzeo za 1100kn ???
|
Ježim se kad vidim jača napajanja od 600W.
Cors ako se mene pita. U biti nemoš ni s jednim pogriješiti, gledaj koje ima više gare! |
Citiraj:
Ima 2 godine garancije i nisam nigdje pročitao da cvrči ili slično. Jedina zamjerka je što iskoristivost nije previsoka te svi(6x) sata connectori su na jednom kablu a ne na 2x3 kao kod Decathlona. Upozorenje: Hgspot daje samo 1 godinu garancije tako da za drugu moraš nositi zastupniku. EDIT: Također pogledaj SilverStone Zeus u ADM-u sa cijenom ispod 1000kn predstavlja pun pogodak. Jedno od najboljih napajanja ikad prema reviewima. Ljink: http://www.adm.hr/product_info.php?c...oducts_id=3571 |
Što se napajanja tiče, Corsair je provjereno jako dobar (ima snage na bacanje uz stabilnost, malo se grije-IZNIMNO je tih, a omjer cijena/performanse je :D), stoga ovih 750+W stvarno sve može izdržat ;).....a i garancija nije zanemariva
|
Citiraj:
Također u izbor može ući Thermaltake Toughpower 750W...koji je brat mlađem TX-u a modularno je. Ali kod njega također muljaju s garancijom. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:57. |