|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
15 minuta straha
Dakle 15 min. horora. Sastavio sam novu bebicu prije tjedan dana ali nikako vremena da je malo testiram do danas. Prije nego krenem u avanture cjedenja snage kompa idem flashati BIOS. Skinio sam novu verziju biosa, nasao floopy i praznu disketu (nakon 20 min. kopanja po ladicama) i fleshanje ploce je pocelo. Bios update-an sve 5 jos samo resetirati racunalo i igre bez granica moze poceti ali (uvijek postoji onaj krvavi ali) nakon reseta šok ![]() Ploca mrtvus, nema butanja, nicega, uzas. Rekoh ok probat cu ga jos jednom resetirati kad ono opet nista, clear cmos - opet nista (polako me hvata panika) Ponovo resetirao racunalo - nista, ponovo clear cmos - nista. E sad je nastupila panika brzo po laptop i na net pa na linksovu stranicu broj servisa (mozda uspiju reprogramirati bios) i ne kuzim koliko je sati, da da links ne radi. Sav shrvan vratim se do kompa i onako sa iz ocaja probat cu ga upaliti mozda se dogodi cudo, i gle vraga upalio se, pokrenuo winse kao da se nista nije dogodilo. Sav sretan igracka se upalila, danas vise nemam zivaca za igre bez granica. Odoh zapaliti jednu uz ![]() Over and out EDIT: yap Zadnje izmijenjeno od: Audi45. 14.11.2007. u 22:25. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
lol..... poanta.... nikada ne flashajte bios sa starim flopy-ima koje su lezale u ladici medju hrpom ostalog ko zna cega.... ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Evo malo OT ali da iznesem svoje iskustvo vezano uz komp. Kada su dosle sve komponente (radio sam upgrade tako da sam narucio samo memu, cpu i plocu) dogodilo se iznenadenje. Sve sam fino sastavio i ploca niks, dosla neispravna ploca (Abit ip35-pro) ![]() Vratio plocu nazad i narucio DFI LP, nakon tri dana cekanja (Kada je dosla ploca bio sam sretan kao malo dijete, ali nakratko) sve raspakirao i sastavio i ponovno problemi. Ovaj puta jedan keks meme neispravan ![]() ![]() Hebeni pehovi non stop. Rekoh ni to me nece baciti u bed, koristit cu dva keksa, e onda se dogodila prica s pocetka teme. No ni tu nije bio kraj, prekjucer crko monitor LG l204wt ![]() ![]() ![]() Odneo ga na reklamaciju (start 5 mj.) i narucio philia 220ws8fb Negdje sam morao ispustiti frustracije pa bolje tu nego na zeni ![]()
X:: Maus, E-100, T110E5, T57 Heavy Tank, 113, AMX50B, IS4, E-50M, Leopard 1, M48 Patton, 121, G.W. E 100, T92, Obj. 261, JagdPz E-100, WT auf E100, T110E4, T110E3, IX::IS8 VIII:: Lorr. 155 51, AC Mle 48 PREM:IS6, T34, T26E4, Pz. IV Schmalturm, T-25, Ram II, T14, Matilda BP, 105 leFH18B2, Chi-Nu Kai, T15, T2 LT, T1E6, Tetrarac, LTP, T7 Combat Car, Light MK. VIC, Type 97 Te Ke |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Type R
Datum registracije: Oct 2003
|
Meni se prije par godina desilo jedno čudno iskustvo s IC7-MAX3... Negdje u 6 mjesec išao sam flešat bios..iz wuna s onim abitovim programom..i nakon restarta..ništa..mrtav..clear cmos..bla bla ne pomaže..nikad nisam radio flash s disketama pa sam ga ostavio da leži... negdje u 8 mjesec..sjetio se da bih mogao izvadit bios čip i poslat ga u linksa da ga fleshaju..ali eto bezveze idem još jednom upalit komp kad ono..radi..i otad radi bez problema...samo što lampica od biosa dok radi svijetli u crveno.. i jop jedan čudan problem s pločom..kad sam nabavio presscota,normalno je radio nekih mjesec dana a onda kod svakog paljenja javlja da je cpu promijenjen ili unworkable..stisnem F1 i radi bez problema..w00t? zbog tog problema i clock mi propadne nakon nekog vremena jer se resetira bios...
![]() |
#6 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Citiraj:
!?
![]() |
|
|
Oglas
|