|
|||||||||||
|
|
#1 |
|
Billy lives forever
Datum registracije: Dec 2001
|
Tipkovnica?
Kupujem tipkovnicu jer se moja trenutna nakon 4 godine totalno izneredila,ima dana kad uopce ne radi. Gledao sam malo po ducanima i upala mi u oko jedna ljepotica,tocnije Logitech UltraX flat desktop. Stvar izgleda strava brijacki, mislim da Compaq svoje desktop strojeve isporucuje samo s njima. Ima veoma kratak hod tipki,slicno kao na laptopu, ali je tipkanje puno ugodnije. Sad me zanima ima li je netko od vas i osim nje sto preporucate do 250kn da izgleda barem priblizno kao ova. BTW Genius ima lijepe spravice sa kalkulatorom za 110kn ako se ne varam ali nisam siguran u njihovu kvalitetu jer je cijena dosta sitna. Sto mislite?
|
|
|
#2 |
|
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Za što ti treba? Znam da se bez nje ne može ali koja je primarna namjena? Npr. moja prvenstveno sluši za rad u Officeu i tako se zove. Ove tanke su kao od laptopa a to sigurno ne želiš. Vjeruj mi.
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#3 |
|
Billy lives forever
|
Primarna namjena Photoshop i Office. Igranje, vrlo mala primjena. Znaci izgled me prevario, Ok,vise vjerujem tebi nego prodavacu jer bi oni i boga prevarili. Nego Genius za 100kn. Sto velis?
|
|
|
#4 |
|
Feldwebel
|
Keytronic 2000 ergoforce je bog i batina za pisanje i igrice ali je i prvak svijeta (i šire okolice) u ružnoči. Najbolja Office (kompletan) tipkovnica je MS Office. Najbolja za igranje je stara Cherry G83 (tvrda i nepoderiva i nije za pisanje) Ako želiš All in wonder onda Logitech (bilo koja Office). Tako imaš sve u jednom ali ništa nabolje. E sada treba odlučiti. ![]()
|
|
|
#5 |
|
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
Kladim se da će RAK reći KeyTronic ErgoForce 2000 (možda sam zeznuo brojku) Imao sa prilike isprobati nakratko tipkovnicu (na RAKovu preporuku), ne izgleda niš posebno, ali je fenomenalna nakon minute tipkanja. Kako, zašto, beats me, ali jednostavno legne i to je to.I slažem se sa RAKom, tipkovnice sa plitkom hodom tipki su na duge staze banana, ili sam ja toliko naviknut na ovu svoju Cherry G63 (5 i pol godina vjerno služi, kad (ako ) crkne, kupujem onu KeyTronicovu).Nego, RAK, kakvu to tipkovnicu imaš, nije ti baš dobra ova na laptopu ili? |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Guest
|
AAA, dok sam pisao već je RAK postao. Jesam rekao, a? ![]() |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Feldwebel
|
Jesmo pisali u isto vrijeme? Imam tu na laptopu koja je nužno zlo. Druga je MS Office. Treća je Chicony za servis. Četvrta je IBM Click. Peta je Olivetti. Šesta će biti.
|
|
|
#8 |
|
Guest
|
Što ćeš, pisao sam još sastrane po ICQ-u... Što je reći da nemaš ovu KeyTronicovu? Ova Microsoftova, da to nije ona čudnovato oblikovana koja ima razlomljen dio sa slovima u kao dvije udubine? |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Feldwebel
|
Nemam Keytronic nego sam dugo radio na njoj. Ne paše mi u koncept rada. Više mi odgovara MS Office jer ne bavim se toliko pisanjem koliko editiranjem teksta. Nije to neka ergonomska. Ima normalan oblik, neke tipke drugačije razmještene, puno dodatnih i scroll, copy, paste, back, forward na desnoj ruci. To mi neopisivo treba. Ne znam kako sam mogao bez toga. Spasilo mi je sate i sate rada.
|
|
|
#10 |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
ovak, je imam onu Logitech Internet Keyboard i tipkovnica je zakon! preporuka svima. za pisanje je super, a i za gaming.Ima normalan raspored tipki, ne onaj suzeni enter, delete gore na mjestu inserta, i slicne bedastoce. kosta oko stotinjak kuna. |
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#11 |
|
Ovo ispod nisam ja! :)
Datum registracije: Sep 2002
|
E, ja isto voutam za Lođitek. Od svih koje sam probao, a jesam bar 20 različitih (šta firmi, šta modela), Lođitekove su mi najbolje. Već par godina lupam po bežičnoj Lođitekovoj tipkovnici "i" serije i zakon mi je.
|
|
|
#12 | |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2002
|
Citiraj:
|
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Ja imam BTC-ovu za 50 kunića. Meni je odlična. |
|
|
|
|
|
#15 |
|
(°_°)
|
zasto se svi bunite protiv kratkog hoda tipki? ja vec jedno 2 godine tipkam po nekoj no-name tipkovnici sa takvim tipkama, i kad dodjem na neku drugu sa onim ogromnim tipkama, jednostavno pisem bar 20% sporije... naravno, znam da te tipkovnice nisu za igranje, jer te to ubija u pojam, al za tipkaranje po wordu i internetu i sl stvarima su bogom dane, barem meni ![]() a evo nedavno sam kupio u Ve-milu neku crnu Codegen za 40kn... izgleda odlicno, a cijena je simbolicna ![]() naravno, isto ima niske tipke ....
|
|
|
#16 | |
|
Billy lives forever
|
Citiraj:
Ipak dati 250kn je mozda previse jer se za 100-130kn moze naci avion od tipkovnice osim ako ne trazite bas cudo.
|
|
|
|
#17 | |
|
ono ispred konpjuktora
|
Citiraj:
inače, driveri su očajni i brdo tipki se ne može programirati. jadno, ali tipkovnica kao takva je odlična.
|
|
|
|
#18 | |
|
Administrator
|
Citiraj:
|
|
|
|
|
|
|
#19 | |
|
ono ispred konpjuktora
|
Citiraj:
|
|
|
|
#20 | |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2002
|
Citiraj:
|
|
|
|
#21 | |
|
Administrator
|
Citiraj:
). |
|
|
|
|
|
|
#22 |
|
Billy lives forever
|
Bas gledam tu BTC za 104kn.nelose za tu lovu, samo mi malo smeta onaj kruzic ispod al vidicemo
|
|
|
#23 | |
|
Guest
|
Citiraj:
|
|
|
|
|
|
|
#24 | |
|
Premium
|
Citiraj:
|
|
|
|
#25 |
|
Guest
|
Isprobao sam par tipkovnica na Toshibinim i Digitalovim laptopima, par no-name tipkovnica i jednu Logitechovu sa plitkim hodom i nijedna mi nije legla. Cherry mi je još najbolja. Stvar navike, valjda... |
|
|
|
|
|
#26 | |
|
Premium
|
Citiraj:
|
|
|
|
#27 |
|
Guest
|
I moja ima isto 5 i pol godina i ne da se, radi kao i prvog dana. Kažem, vjerojatno je stvar navike što mi je najbolja... |
|
|
|
|
|
#28 |
|
Vucibatina Deluxe
Datum registracije: Jan 2004
|
Ja sam ubo u Linksu Coolermasterovu tastaturu od brusenog aluminija. Izgleda mrak, tiha je ko mi$ u polju, pa cak i nije preskupa, nekih 320ak kunica il tak nes. Sta se tice multimedijskih gumbica i dugmica, $tanga. Nema nis, ziva klasika. Zaista je oku ugodna i ne vjerujem da mozes naci nekaj bolje. Jedina zamjerka je, a mozda i nije, sto sam primjetio na je odredenim tipkama koje najvise koristim zamjetna izlizanost ili mozda cak produkt mojeg simultanog zderanja cevapa i tipkanja po tastaturi. Uglavnom skokni do Linksa i opipaj ju, bolje je kvalitete od Logitecha ali i skuplja. E da, kad je mala vidi, mozda cak i 'dobijes' malo cesce =P |
|
|
|
|
|
#29 |
|
Billy lives forever
|
ja sam kupio BTC 8190A i tipkovnica je mrak u odnosu na moju bivsu. tipkanje je iznimno ugodno a multimedija tipke još nisam podesio. Sve u svemu dobro ulozenih 106kn
|
|
|
#30 | |
|
Premium
|
Citiraj:
|
|
|