|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2007
|
![]() Pokupio sam virus! Događa se sljedeća stvar zasad; kad mi se dignu windows-i radi pola minute i restarta se (i tako do beskonačnosti). a kad iskopčam mrežni kabel (tako da nema pristupa internetu pri podizanju sustava) radi sve u redu i nakon 5 minuta ga ukopčam i sve je uredu! ali napominjem da od jučer je to kaj se zasad događa. probal sam sa avg free i sa avg antispyware-om,ništa ne pronalaze! probao sam ručno ga tražiti u windows-u i ništa! ps.ovu ću temu staviti na još neki forum i nadam se da je netko imal slićni problem ili jednostavno ima iskustva sa tim zarazama! ![]() Zadnje izmijenjeno od: domy_os. 19.11.2007. u 16:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Bill Gates
Datum registracije: Jan 2007
|
1. Nemoj se derat! 2. Probaj ovo http://forum.pcekspert.com/faq.php?f...snovna_pravila |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
NE deri se. (CAPS LOCK je za dearnje ako nisi zna) Instaliraj Kaspersky AV pokreni Windows u Safe Modu i onda pobriši viruse. Ako neće tako (tribalo bi jer je Kaspersky najbolji) onda neka Live Distribucija Linuxa sa Antivirusom pa ih potamani kad nisu aktivni! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
herr Flick
Datum registracije: Oct 2005
|
![]() |
#5 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2007
|
Ispričavam se ali nisam stvarno znao da to znači deranje! Znači skinuo sam sa DDL2-ove stranice Folder Lock i instalirao ga, poslije instalacije se restartao i onda je započelo! Pokrenuo u Safe Modu isve u vezi s njim izbrisao ali ništa! Ne javlja nikakvu grešku,samo se restarta(ako sam spojen na net). Mislio sam izbrisat sve fileove u Tmp i Temporary Files (možda je unutra). |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Editirao sam ti još naslov i smanjio broj smileova, nemoj da se više ponovi. Napiši još koji Windowsi i koji SP je u pitanju, koja konfa,...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|