![]() |
Virus, molim za pomoć
Pokupio sam virus!
Događa se sljedeća stvar zasad; kad mi se dignu windows-i radi pola minute i restarta se (i tako do beskonačnosti). a kad iskopčam mrežni kabel (tako da nema pristupa internetu pri podizanju sustava) radi sve u redu i nakon 5 minuta ga ukopčam i sve je uredu! ali napominjem da od jučer je to kaj se zasad događa. probal sam sa avg free i sa avg antispyware-om,ništa ne pronalaze! probao sam ručno ga tražiti u windows-u i ništa! ps.ovu ću temu staviti na još neki forum i nadam se da je netko imal slićni problem ili jednostavno ima iskustva sa tim zarazama! :care: |
1. Nemoj se derat!
2. Probaj ovo http://forum.pcekspert.com/faq.php?f...snovna_pravila |
NE deri se. (CAPS LOCK je za dearnje ako nisi zna)
Instaliraj Kaspersky AV pokreni Windows u Safe Modu i onda pobriši viruse. Ako neće tako (tribalo bi jer je Kaspersky najbolji) onda neka Live Distribucija Linuxa sa Antivirusom pa ih potamani kad nisu aktivni! |
Citiraj:
Sta si zadnjeg instalirao od sumnjivih programa ? |
Ispričavam se ali nisam stvarno znao da to znači deranje!
Znači skinuo sam sa DDL2-ove stranice Folder Lock i instalirao ga, poslije instalacije se restartao i onda je započelo! Pokrenuo u Safe Modu isve u vezi s njim izbrisao ali ništa! Ne javlja nikakvu grešku,samo se restarta(ako sam spojen na net). Mislio sam izbrisat sve fileove u Tmp i Temporary Files (možda je unutra). |
Citiraj:
|
Editirao sam ti još naslov i smanjio broj smileova, nemoj da se više ponovi. Napiši još koji Windowsi i koji SP je u pitanju, koja konfa,...
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:00. |