|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Dec 2006
|
S CD-a na audio kazetu
Dakle, imam na cd-u nekih 10-ak pjesama, htjeo bih to prebaciti na kazetu pošto u jednom autu imam samo player na kazete... Kakva je procedura, što mi treba da bi to mogao napraviti? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Whatever :)
Datum registracije: Nov 2002
|
Moras spojiti izlaz iz kompa na neki kazetar,pustis cd da svira a na kazicu stavis da se snima.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Banned
|
a jel bi mogao to sniti na nekom ovakvom uredjaju >> ![]() znaci koji ima cd player i player za kazete, jel moguce? pustim cd da svira i stavim praznu kazetu |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
|
a jel znas mozda sta trebam stisnuti, znaci kad cd pocne svirat? nisam to nikad radio pa pojma nemam |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Banned
|
pa kako cu znat kad mi nikad do sada nije trebala kazeta, koji ce mi... uglavnom, thnx acer, probat cu |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
Ej, a viđe ovo : http://www.hgspot.hr/opis.aspx?ID=9938 Prebaciš cd u mp3, staviš mp3-ce u mp3 player, (to ti je, vjerujem, vremenski bliže od kazeta) i spojiš s onim gore adapterom. Gurneš u kazetaš i deri. Ja sam isto preškrt za nabavit si pošteni player za auto pa sam mi je ovo dobro sjelo. Umjesto na mp3 player, spojio sam na mobitel, pa usput ima i hands free. Malo je zayebancija sa žicama, al, eto, radi.
![]() |
#13 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
NHF, ali zašto bi se danas netko tlačio sa prebacivanjem na kazete, a cd/mp3 playeri u metroima, getroima i ekipi se prodaju za ništa novaca... a da ne govorim o lošoj kvaliteti tako presnimljenih kazeta... ne znam, to je samo moje mišljenje... |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#15 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
http://www.optimum-online.hr/shop/vi...0PLAYER&page=1 ovo ti je najbolje rjesenje samo kaj ovak kosta 300tinjak kn mislim da sam vidio po bengama da to imaju ali jeftinije izvedbe ... samo za 300kn nadjes i radio koji cita mp3 cd ... jedino ako imas auto di je radio ukomponiran u cockpit (tipa starija izvedba corse) pa nemozes mjenjati radio Zadnje izmijenjeno od: Thommy. 15.11.2007. u 11:41. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|