|
![]() |
#1 |
Takozvani influenser
Datum registracije: Jun 2005
|
Čudne wifi kombinacije
Imam pomalo glup problem :| kod kuce imam nekoliko računala i laptop, svi sa wifi modulima. koristim nekakav canyon-ov AP jeftinjaču i kasda adsl router od t-coma. postavio sam kasdu u bridge mode, unio podatke i adsl se uredno spoji na internet. e sad, kad želim na net, browser samo kaže da sam offline, tj. nisam spojen, iako adsl routeru pristupam preko wifi mreže ![]() a s druge strane, samo stavim u route mode, napravim dial up konekciju i sve radi ![]() ali mi to nije prihvatljivo jer onda može samo jedno računalo na net, i ne želim ručno birati vezu. unaprijed hvala!! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Takozvani influenser
|
riješio sve, hvala svima koji nisu pomogli :lol |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Takozvani influenser
|
da ukratko sročim rješenje problema. kada su wifi router i adsl router odvojeni a želi se stalna konekcija na net putem adsl routera i da mogu sva računala u mreži pristupati netu, treba postaviti: 1. na svim NIC-ovima regulaciju ip-ova putem DHCP-a 2. spojiti wifi router i adsl router putem LAN utora patch kablom (NE u wan jer je to druga stvar i neće raditi) 3. ugasiti DHCP na wifi routeru 4. upaliti DHCP na adsl routeru i postaviti postavke na bridge mod. ukratko. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|