|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2004
|
Fan konektor u Chieftec napajanjima?
pošto nemam ni jedno chieftec napajanje pri ruci, zanima me kakav fan konktor imaju, klasični 3 pinski ili kao npr fortroni direktno zalemljene žice na pcb od napajanja? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Moj je imao zalemljene - dual fan serija, a kako imaju novi neznam...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Beskorisna bitanga...
|
Kaj pokušavaš maksimalno utišati Chiefa ili ti zuji? Ako je ovo drugo pa kaj jednostavno ne nabaviš malo prozirnog laka za nokte, sve zavojnice prelakiraš i amen...
![]() |
#6 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
410W ima 2-pinski ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Beskorisna bitanga...
|
Aha a gle to ti je subjektivno, mislim neznam za novije ali onaj moj 420w kojeg sam frknuo nekidan i nije pretjerano bučio, doduše ja i nisam jako osjetljiv (recimo meni je 120mm na 1k rpm ok razina tišine za rad - čisto kao usporedba) a sad jbga ako si baš jako osjetljiv radije prekoči Chiefa, inače zujanje je poznat problem, to je lako ili teško rješivo, ovisi o tome oćeš li ga otvarati ali je danas sa skoro svim napajanjima (čak i puno skupljima) lutrija oće li zujat ili neće... Imo ako ti treba dosta konektora onda nema drugoga u tom cjenovnom rangu, možda Corsair VX ako pucaš na jače modele ali ako si na slabije ciljao onda PNF ima pramlo konekotra a ako ti konektori nisu kritični uzmi PNFa...
![]() |
#9 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Za koji to model vidio ? koristio sam novi 450w model , pogonio je stariji pentium dvoglavi , 2 x hard, 2x optika , 2 keksa memorije , x1950pro i napajanje ne radi nista od buke i zujanja ... Po reviewima se da svasta naci , dosta toga je pisano sponzorski pristrano , negdje sam prije procitao da Delta 400w je bucna , a napajanje ne moze biti tise ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Registered User
|
zujanje se da riješiti lakom ili plastikom, neki su čak stavljali silikon ali onda je shit sa garancijom... za tu stariju konfu mi se ne isplati niš bolje od PNF-a 350 ili čifca 400. Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
nisam primjetio nikakvo zujanje, no ni noja konfa nemože pošteno opteretiti tog chiefteca, ali pod igrama, 3d markom, video renderingom ne primjećujem nikakvo zujanje |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Beskorisna bitanga...
|
Prelakiraš sve... ![]() Šala mala - ma gle - to je lako izvadiš PSU van, rastaviš ga, ukopčaš i brikaš ATX konektor (imaš dijagrame po netu kaj se treba brikati, obično je žica zelena) i onda nakačiš jedan fan gore ako treba pa slušaš... ![]() Nezgodno je samo kad PSU zuji samo kad je pod jakim loadom iako se i to da rješit sa npr par žarulja za auto ako je baš sila... Samo pazi da se ne uštekaš negdje u procesu.... ![]()
![]() |
#15 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Otvoril sam ga neki dan, al nikak nisam mogel skontat koji to dio tocno zuji. ![]() btw. dok ugasim napajanje iza na sklopku i natrag upalim, onda je sve vredu |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Registered User
|
Citiraj:
evo možda ti ova slikica pomogne ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Premium
|
tnx, sad kad vidim ovu sliku skuzim da i ja imam nutra silikona ![]() Budem probal koji dan dok si najdem vremena, s lakom ili silikonom malo bolje neke djelove zalijati pa možda upali, ak ne bum moral prodat Edit: sorry na off-topic |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|