|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2007
|
(riješeno)Problem sa DDR/matičnom...neznam
Konfa : Procesor Intel Pentium 4, 3000 MHz (15 x 200) Matična ECS P4M800-M (3 PCI, 1 AGP, 1 CNR, 2 DDR DIMM, Audio, Video, LAN) Chipset na matičnoj ploči VIA P4M800 Grafička kartica SAPPHIRE RADEON 9600 ATLANTIS HDD 2x Barracuda 160 GB Napajanje 400W No Name Memorija 2 x 256Mb DDR-400(3) ...i sve radi super Zamjenim mem.kekse sa 2 x 512Mb Kingmax DDR-400 i sve ode u ..... Stavim jedan po jedan u bilo koji utor,radi stabilno i bez ikakvih problema,stavim kombinaciju novi 512+stari 256-vidi,opet radi-stabilno!!! Cim piknem drugi 512-odeeeeeeee....sistem izdrzi cca 3 minute... Kaj ne valja??? Napomena:kekse od 512 sam vec mjenjao u Ve-milu jer je prvi kupljeni par bio neispravan(oba keksa),keksi su novi,cca 3 tjedna Zadnje izmijenjeno od: PAS05. 07.11.2007. u 07:52. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Dali su 2x512 potpuno identicni keksi?
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
Ultrabitchinfast
Datum registracije: May 2006
|
koji su cipovi gore? daj pogledaj. tak i meni transcend, everest i id vele da su isti, dok su na jednom samsung a na drugom micron cipovi... stavi ih u single chanell, ali prije napravi clear cmos.
![]() |
#10 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2007
|
ma iste su,ko da su klonirane(izgledaju isto),neznam kaj je unutra tj.na njima,kak i kam pogledat da saznam kaj je na njima??? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Probaj u BIOS-u smanjiti brzinu RAM-a na DDR 333 ili cak 266 pa vidi da li ce radit...
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2007
|
meni ti se komp rusio sa 2 x 1gb u dualu (mada ga ti nemas) zato jer mi je brzina memorije iako je bila na AUTO bilia max znaci 800mhz a fsb mi je 1333 i stalno se ledio komp, onda sam sa AUTO stavio na SYNC i sve radi, mozda je tebi ovaj keks od 256 sporiji pa se sve spusti a ako stavis oba od 512 se digne na max od memorije sto je vise od fsba, neznam proabj spustit al mislim da ti je netko vec rekao...sretno.. ![]()
![]() |
#16 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Vjerojatno si čuo tj čitao po forumu da ECS nikad nije bio ppoznat kao jako dobar brand... Jesi? E sad znaš i zašto... ![]() Probaj se poigrati sa latencijama i postavkama kolko je moguće ali vjerojatno neće pomoći jer takve ploče obično kad seru onda seru temeljito...
![]() |
#19 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Da.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|