|
![]() |
#1 |
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
gmail nova verzija
Nešto sam čuo da se sprema i da poneki već imaju i eto sad se logiram a ono nova verzija ![]() Što je novo? Radi puno brže, ako je dozvoljen chat ima dodatnih opcija, u FF u tabu pise Gmail - Inbox ime@gmail.com. Sučelje je meni i inače bilo super a ovo je sad unaprijeđeno. Edit: Ako nekog zanima radi dobro na mojoj konfiguraciji, sve na high, 1680x1050, nisam mjerio koliko ima FPS, koristim Vistu DX10 i zadnje drivere 169.04
Zadnje izmijenjeno od: LAcy. 02.11.2007. u 22:00. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
/
Datum registracije: Oct 2006
|
opa! ![]() ovo se zove brzina... ![]() bravo google ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
*
Datum registracije: Oct 2005
|
Ili ja ne vidim te promjene ili ih kod mene nisu jos uveli. Do kad im radi SZK, mogao bih ih nazvati? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Najvažnija promjena jest IMAP support. Sa jezikom postavljenim na English (US) bi svima trebale nove promjene radit, dok za ostale jezike nisu updejtali... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
ni sa engleskim jezikom još uvijek ne bi trebale raditi sve promjene. meni je na nekim accountovima imap uključen, na nekima i imap i gmail v2, a na nekima nijedno ni drugo. tak da ono... polako. doći će. meni je totalna pušiona što mi je pola skripti prestalo radit (najgore gtd inbox bez kojeg više niš nemrem). i nekak mi se čini da još nije sve profunkcioniralo kak spada jer je load na google-ovim serverima neobično visok. cca 10% radnji mi nije sposoban procesuirati, što je cca 10x više nego obično. al dobro...sve će bit okej.
![]() |
#10 |
IT Consultant
Datum registracije: Feb 2007
|
daj baci par slika da vidimo
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
I meni još uvijek stara verzija, ali mi se čini da se ubrzao (koristim HR verziju). Jedino sam primjetio da mi u zadnje vrijeme podaci o kapacitetu mailboxa (na osnovnoj stranici kao reklama) luduju pa malo piše o 3Gb, pa o 2,5Gb,...
![]() |
#12 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Meni također sve kako je i bilo...još uvijek stara verzija |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
Nema neke prevelike vizualne razlike, otprilike ono što je već nabrojano tako da ne morate brinuti. Pojaviti će se svima vremenom.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|