![]() |
gmail nova verzija
Nešto sam čuo da se sprema i da poneki već imaju i eto sad se logiram a ono nova verzija :)
Što je novo? Radi puno brže, ako je dozvoljen chat ima dodatnih opcija, u FF u tabu pise Gmail - Inbox ime@gmail.com. Sučelje je meni i inače bilo super a ovo je sad unaprijeđeno. Edit: Ako nekog zanima radi dobro na mojoj konfiguraciji, sve na high, 1680x1050, nisam mjerio koliko ima FPS, koristim Vistu DX10 i zadnje drivere 169.04 |
opa! :)
ovo se zove brzina... :) sučelje je dorađeno, upravljanje kontaktima je sređeno te ^^ kaj sam za sad uspel primjetiti... bravo google :beer: |
Ili ja ne vidim te promjene ili ih kod mene nisu jos uveli.
Do kad im radi SZK, mogao bih ih nazvati? :fiju: |
Najvažnija promjena jest IMAP support. Sa jezikom postavljenim na English (US) bi svima trebale nove promjene radit, dok za ostale jezike nisu updejtali...
|
ni sa engleskim jezikom još uvijek ne bi trebale raditi sve promjene. meni je na nekim accountovima imap uključen, na nekima i imap i gmail v2, a na nekima nijedno ni drugo. tak da ono... polako. doći će. meni je totalna pušiona što mi je pola skripti prestalo radit (najgore gtd inbox bez kojeg više niš nemrem). i nekak mi se čini da još nije sve profunkcioniralo kak spada jer je load na google-ovim serverima neobično visok. cca 10% radnji mi nije sposoban procesuirati, što je cca 10x više nego obično. al dobro...sve će bit okej.
|
Da, na IMAP sam zaboravio.
|
Al ja jednostavno obozavam Google, neznam jesto probali Google Calendar, al' stvar je predobra :)
|
Ja nisam ništa primjetio, baš ću malo bacit sad pogled na to.
|
Meni je još uvijek stara verzija
|
daj baci par slika da vidimo
|
I meni još uvijek stara verzija, ali mi se čini da se ubrzao (koristim HR verziju). Jedino sam primjetio da mi u zadnje vrijeme podaci o kapacitetu mailboxa (na osnovnoj stranici kao reklama) luduju pa malo piše o 3Gb, pa o 2,5Gb,...
|
Meni također sve kako je i bilo...još uvijek stara verzija
|
I ovdje sve još po starom.
|
Sad sam si checkiral account, sve isto... :stoopid:
|
Nema neke prevelike vizualne razlike, otprilike ono što je već nabrojano tako da ne morate brinuti. Pojaviti će se svima vremenom.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:38. |