|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
karaoke??
pokušo bih si skupiti neku kolekciju karaoke pjesama, no na internet su teško nađu, one koje nađem imaju loš .mid, loš tajming, tekst prespor, pa me zanima ako netko ima iskustva s time, kako da pronađem, il još bolje napravim svoje .mid fajlove????? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
to ti je malo u sukobu sa pravilima... to sto trazis jel.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Moderator
Datum registracije: Aug 2003
|
Nije u sukobu s pravilima ako mu se preporuči da kupi u nekom od online shopova ![]()
![]() |
#5 |
lepi
Datum registracije: Nov 2005
|
wtf kaj su i karaoke ilegalne??? imao sam nekoc to(legalno , mislim= i bas mi sad i meni trebalo , trazm neke az novu godinu. ako se dobro sjecam , a bilo je to prije 4 godien , prog se zvao van basten karaoke player..tak nesto.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Moderator
Datum registracije: Aug 2003
|
Što je tu čudno? Glazbenici polažu prava na svoja djela. Da te još više začudim što se tiče riječi pjesama: http://www.azlyrics.com/copyright.html
![]() |
#7 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Evo ti link za free vanBasco's Karaoke Player. A kaj se tiče legalnosti pročitaj ovo: http://www.cromidi.com/karaoke/
![]() |
#8 |
lepi
Datum registracije: Nov 2005
|
***ote jso mal oce netko doc na ideju zrak pakirat i prodavat , necu smjet disat legalno dok nekog ne pitam. ma daj ajde. ugl fala vama dvojici da o tom van basco playeru sam prico osto mi je u lijepom but mutnom sjecanju , nova godina 2004 , ja mikrofon i Duško Zločin smo bili glavni akteri ok , ugl ja bih se priduzio zamolbi AMDa , ako netko zna di ima povoljno, jako povoljno dapače , tih midija , nek mi javi na pm. domače/narodnjačke preferable ![]() e i da , jedno praktricno pitanje za ovaj program van basco karaoke player. kak mu rec da ne pise nase dijakriticke znakove ..trazio sam po opcijama i bas nema , pormjenio sam font cak al nista. ![]() Zadnje izmijenjeno od: Hrvoje xyz. 01.11.2007. u 12:00. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|