|
![]() |
#1 |
hmhm...zzz svima...
Datum registracije: Mar 2004
|
pomoć please!!!!!
kada upalim kompić odmah mi se konektira na internet i do bar desetak puta.......iman windowse XP pro. ako ko zna unaprijed hvala
![]() |
#2 |
Billy lives forever
Datum registracije: Dec 2001
|
Dobrodosao na forum ! Prije nego bilo sto pocnes raditi ovdje procitaj FAQ ! Vjeruj mi. Sto se tvog problema tice , instaliraj Ad aware i pretresi komp. Vjerojatno si pokupio neki spy ili dialer pa ti neda mira. Ubuduce napisi sto vise informacija o problemu.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
hmhm...zzz svima...
Datum registracije: Mar 2004
|
ok punop hvala. di je FAQ
![]() |
#4 |
Moderator
Datum registracije: Aug 2003
|
FAQ je meni u sigu ![]() Uklanjanje spywarea: Ad-aware - Trazi, uklanja i stiti od spywarea SpyBot S&D - Trazi, uklanja i stiti od spywarea CWShredder - Uklanja "ukleti" Cool Web Search HijackThis - Prikazuje sumnjive informacije te ih sredjuje ovisno o tome sto korisnik odabire - Ak' se ne kuzite u software, najbolje je postati log na PCEkspert ili na neko drugo mjesto gdje ce vam drugi reci sto odabrati Zastita: SpywareBlaster - Stiti od zlih activex skripti BHO - Stiti od BHO (Browser Helper Objects ili programa koji se iz nekog razloga pokrecu s vasim browserom) SpywareGuard - Zastita od spywarea u realnom vremenu (kao antivirusni prog.) + firewall, recimo ZoneAlarm ili Outpost.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|