|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2007
|
Hdd 2.5 > 3.5
Bok svima, Ovako mali problem za mene, imam Hitachi 40 gb 2.5 i sa ovim eksternim kućištem http://www.links.hr/index.php?naziv=...kl=051.609.015 spojim se na svoj pc. Spojim se putem USB sve ok, ali nije mi prikazan kao Lokal disk D ili E već ga uopće nema. U Device manager on postoji i sve je ok. Pitanje: Pošto na svome PC imam instalirane Win XPSP2 htio bih taj Hitachi cijeli prebrisati i da bude freedos. Da li netko zna kako, i da mi objasni? Zamolio bi Vas za pomoć.
![]() |
#2 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
desni klik u exploreru na my computer -> manage -> disk management -> tamo bi trebao disk biti vidljiv. formatiraš ga u format koji ti paše... kažeš da bi htio freedos na njemu? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | ||
Registered User
|
Citiraj:
oznaka: HTS54804 OM9ATOO USB Device Citiraj:
![]() |
![]() |
#4 | |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
Ako ga nema tamo onda je neki problem sa Winom ili diskom! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Registered User
|
Citiraj:
cijelog kako bi mogao nanovo instalitat. U čemu je problem sa ovim HDD. Hdd sam kupio za siću (60 kn) koji je "OK" za svoj laptop, pošto na mojem HDD je zaključan a i ovaj. nešto više o ovome je ovdje: http://forum.pcekspert.com/showthrea...t=ThinkPad+T40 Da li mi može netko pomoći u vezi ovog. Na PC su nanovo instalirani Win XP SP2 prije mjesec dana.
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
1. da li u Exploreru imaš Removable Disk? Ako imaš, to ti je taj disk. 2. FreeDOS se ne može staviti na taj hard. Ako hoćeš izbrisati podatke, onda ga nađi u Exploreru, desni klik na particiju, pa odaberi Format. 3. XP ne možeš instalirati na disk dok je spojen preko usb-a. Mora biti master na pc-u da bi na njega stavio OS.
![]() |
#7 | |
Registered User
|
Citiraj:
2.Ne mogu ga naći osim u Device manager sa oznakom : HTS54804 OM9ATOO USB Device 3.Taj Hdd je stavljen kao Master (za master nema jamper - laptop) primjer: drugi 3.5 hdd kojeg imam isto na eksternim kućištem i spojim ga putem USB - a i postavljen je kao master i vidljiv je u Exploreru kao Removable Disk, a instaliran je Win98 na nj.
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|