|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Monitori i USB
Ovako, posto sam u procesu sastavljanja nove konfe, razmisljao sam da bih mogao staviti kuciste u regal (nesto kao HTPC), a monitor na stol. e sad, posto dosta igram, bitno mi je da mis i tipkovnica nisu bezicini, tako da bih i rado spojio na USB od monitora (koji jos nisam kupio). tako da me zanima da li bi to radilo kako spada (recimo da mi je kabel sto povezuje komp i monitor dugacak 2m)? da ne bi signal slucajno kasnio ili tak nes. i koji bi se monitor mogao preporuciti do cijene 2000kn, a da je 20" WS i da ima 2 USB utora? unaprijed zahvaljujem |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Ne znam kako bi to radilo, no uvijek možeš kupiti USB HUB sa, ako treba, posebnim napajanjem - tako da nemaš apsolutno nikakvog problema s manjkom struje ili bilo čega sličnog. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Pa uzmeš monitor s USB hubom ili kupiš bez USB huba i onda kupiš dvostranu samoljepljivu traku te na pozadinu monitora zaljepiš hub i onda u to uštekaš periferije, a kabel sprovedeš istim putem kuda i kabel od monitora (recimo uz pomoć plastičnih vezica).
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|