![]() |
Monitori i USB
Ovako, posto sam u procesu sastavljanja nove konfe, razmisljao sam da bih mogao staviti kuciste u regal (nesto kao HTPC), a monitor na stol.
e sad, posto dosta igram, bitno mi je da mis i tipkovnica nisu bezicini, tako da bih i rado spojio na USB od monitora (koji jos nisam kupio). tako da me zanima da li bi to radilo kako spada (recimo da mi je kabel sto povezuje komp i monitor dugacak 2m)? da ne bi signal slucajno kasnio ili tak nes. i koji bi se monitor mogao preporuciti do cijene 2000kn, a da je 20" WS i da ima 2 USB utora? unaprijed zahvaljujem |
Ne znam kako bi to radilo, no uvijek možeš kupiti USB HUB sa, ako treba, posebnim napajanjem - tako da nemaš apsolutno nikakvog problema s manjkom struje ili bilo čega sličnog.
|
hvala na prijedlogu, to mi uopce nije palo na pamet. pogledat cu malo po netu u vezi tog.
ako netko slucajno ima jos neki prijedlog neka samo kaze. |
Pa uzmeš monitor s USB hubom ili kupiš bez USB huba i onda kupiš dvostranu samoljepljivu traku te na pozadinu monitora zaljepiš hub i onda u to uštekaš periferije, a kabel sprovedeš istim putem kuda i kabel od monitora (recimo uz pomoć plastičnih vezica).
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:49. |