|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2007
|
trajajanje baterije na MSI M677?
Molim da mi vlasnici ovog modela MSI-jevog laptopa kažu koliko im prosječno traje baterija...Ja sam naime, neki dan kupio taj model i šokirao se činjenicom da baterija traje, samo s upaljenima Win XP, cca 45-50 minuta....Laptop je potpuno nov. Baterija je Lithium-Ion 6-cell (44 WHr). Inače, ovo su ostale komponente: - ekran: 15.4" TFT-LCD WXGA+ rezolucije 1280x800 pixela - memorija: 2 GB DDR-2, - hard: 120GB S-ATA od 5400 okretaja u min. - grafika: NVidia GeForce 7600 256MB Hvala! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Nešto definitivno ne štima s tom baterijom. Je li bila uopće napunjena do vrha?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Registered User
|
Odnio sam ga. Bio im je posljednji u trgovini...Proslijedili su ga na servis. Sad čekam kaj bu bilo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005
|
baš i nije to za reklamaciju,imao sa dotični laptop i baterija je trajala u negdje oko 1h,ja sam smanjio sve ma min pa je zato i držalo 1h a da sam nabio sve na max onda bi garant ošlo i prije ![]()
![]() |
#8 | |
Registered User
|
Citiraj:
to je stvarno loše...Kaj mi onda preostaje? Kupiti neku drugu bateriju? (Postoji verzija s 9 ćelija koja bi trebala duže trajati) Je li laptop inače bio dobar? Meni se, osim baterije, čini ok. (Ali mi je to prvi koji imam tak da moje mišljenje u stvari i nije mjerodavno) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Nisi imao što za izgubiti kada si ga reklamirao. I dalje mislim da je ta baterija prekratko trajala i da je dobro da si reklamirao taj 'kvar'.
![]() |
#10 |
Registered User
|
vidjeti ćemo kaj će reći u servisu...Po svim reviewima koje sam gledao baterija bi trebala trajati oko 1,5-2 sata. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
|
Cimer mi ima taj lap i on je imao taj problem kad je reinstalirao windowse. Skužio je da mu nakon reinstalacije ne radi onaj speed throttling (ne da mi se sad tražit kako se zove ta tehnologija za štednju baterije), tj. stalno mu radio proc na maksimalnom taktu. Osobno sam koristio ovaj program i sam si sve podešavao i nisam imao brige. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
al se nekad dobro jelo...
Datum registracije: Jan 2003
|
Instaliraj si AMD procesor driver, inače ti ne radi PowerNow (ili kako se već zove tehnologija... mobilni pandan Cool&Quiet-a).
![]() |
#13 |
Registered User
|
I kak je cimer riješio problem? O kojem je programu riječ? Sori, laptopi su mi totalno novo područje... |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Premium
|
Loool, ja retardus zaboravio link ubacit ![]() ![]() http://cpu.rightmark.org/products/rmclock.shtml |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Registered User
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |