|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
krepao punjac
Krepao mi je punjac za laptop na novome, par dana starom, HP-u. Jednostavno krepao, sve je ustekano a laptop radi na bateriju. Zanima me mogu li koristiti punjac od drugog laptopa (prastarog Compaq-a ili IBM-a). Jesu li identicni ili postoje neke razlike (nisam sad u prilici gledati sto pise na njima, pa pitam ovdje)? Jer tek u ponedjeljak mogu u servis, pa da jadan ne stoji na stolu bezveze. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Dobro pogledaj koji volti (V) daju ti punjači i koju struju (mA). Ako imaju identične vrijednosti, mogao bi ih iskoristiti. Možeš ih iskoristiti i ako je struja manja od one koju daje HP punjač, ali nikako nemoj stavljati punjače koji daju više struje.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
...(=_o)...
Datum registracije: May 2004
|
Eo imam isti problem, krepo mi punjač na HP NX625...zanima me jel garancija priznaje zamjenu punjača, i ak ne jel zna tko cijenu novog? I problem je u tome sto ja i cimer imamo dva HP laptopa, on NX7300 a ja NX6325, stvar je u tome da je meni istekla garancija a njemu nije, jel mogu odnet ovaj pokvareni punjač pod njegovu garanciju jel stvarno ne znam ciji je punjač? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Premium
|
Citiraj:
Prije odlaska u servis, provjeri jesu li tvoji i njegov istog tipa (model/struja/napon) pa tek onda pokušaj podvaliti servisu.
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Ne mora ni podvaliti ništa.Ako je pod garancijom u servis s njim i to ti moraju zamijeniti.
Lenovo LOQ 15AHP9 83DX || AMD Ryzen 5 8645HS / 16GB DDR5 / Micron M.2 2242 1TB / nVidia Geforce RTX 4050 / Windows 11 Pro Lenovo Thinkpad L15 Gen 1 || Intel Core i5 10210U / 16GB DDR4 / WD SN730 256GB / Intel UHD / Fedora Workstation 42 |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
Pročitaj malo bolje što je napisao - njemu je istekla garancija, a cimeru nije.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|