|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Jun 2007
|
LCD Monitor VS LCD TV
ok, jednostavna dilema, ili mozda ne? Nafurio sam se na DELL 2707WFP (moze odma i 'kompetentna' misljenja o njemu) i sad naletim na nekom threadu kak' se prepucavaju, dali su LCD TVji dostigli kvalitetu monitora ili ne.. Vec i ranije sam se zapitao, nije li za tu cifru 8.5 K kn koliko je DELL, logicno gledati i 30"+ LCD TVje ?! aj' sad pls PC meisteri, argumentirajte mi kakvo je stanje trenutno na toj fronti ![]() uvjet; - LCD moze biti max. 1 metar udaljen od moje face, na radnom stolu ili zidu iza njega.. - Mora vrlo dobro prikazivat' fotografije, a i text - Solidno osvjezavanje, jer poprilicno brzo lamatam pushkom u FPS'ima i na visokom frame rate'u - Graficki detaljan prikaz sa dobrim kontrastom koji reflektira i najmanje nijanse promjena na sceni.. znaci kad kroz neku virtualnu optiku buljim k'o skuhani zec gdje ce se nesh mrdnuti da otkrije svoj polozaj, brze i lakse to uocim - sad nisam na cisto, dali je za to bolje imat' precizniji prikaz monitora, ili vecu dijagonalu Tv'a ? praktichna upotreba bi bila; 60 % Net i Windozi 25 % Gejmanje ( al' kad igram onda igram za prestiz ![]() 15 % Filmovi Fala ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Ma naravno da LCD monitor ima bolji prikaz (a da nije TN matrica, je'l) u svemu (osim možda filmovima vs. ove 1080p 100HZ telke), s klasičnim LCD TV-om nemožeš pomišljati na nikakav rad na kompu osim igranja, muzike i gledanja videa. LCD TV-i (i plazme) su super da za ne preskupi način dobiješ ekran velike diagonale za filmove i igre (recimo oko 3500-4000 za 32", odnosno 5000-6000kn za 37" TV), ali nisu za rad na računalu.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
![]() |
#5 |
Banned
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Spužva Bob Skockani.. :XD
Datum registracije: Mar 2005
|
Podijeli sa nama neupućenima koja marka i model... ![]() ![]()
Athlon64 X2 5400BE Brisbane @3000Mhz + KATANA 2 + AirTunel@2x Xilence 120mm Gigabyte GA-MA78G-DS3H @F4 Mushkin Redline @1000Mhz 5-5-5 XFX 9600GSO @680/1700 || 2000Mhz Seagate Gonzales 250GB & 320GB && Spinpoint F1 500GB Coolermaster Elite Power RS460; Sharkoon Silvation; LG GH22NP20/LG GH20NS10/Pioneer DVR107D/Pioneer 216DBK/ Samsung SH-S223F; Logitech MX518; Philips 190P7ES 19" LCD |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Banned
|
thedman, onaj nas susret na cod4 topicu me i nagnao da dignem ovaj topic ![]() aj' malo detalja o tom' tvom' ![]() Koji model, osvjezavanje, ima ghostinga, boje ? Mog'o bi i koju fotku sustava nabacit.. Malo s windozima, malo s nekom igrom.. Zivio ! ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|