|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Sutra kupujem LCD, razuvjerite me...
Ljudi, sutra kupujem 20'' WS LCD Philips 200WS8FB. Imate fore do sutra, 29.10. 14h da me razuvjerite da odustanem od kupnje te nabacite argumente i eventualni novi prijedlog. Cijena je 1700 kn. Hvala... ![]()
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Zašto te razuvjeravat? Za 1700kn 20 inčni monitor se čini dobrom kupnjom. Jedino se ne nadaj da ćeš s tom grafičkom koju imaš moći igrat igre na nativnoj rezoluciji ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
U Metro-u imaš za otprilike tu cifru Acerov 22" LCD, pa ako ti nije problem, 2 inča je 2 inča, a matrica je ionako TN...
![]() |
#6 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2003
|
igranje na bilo kojoj drugoj rezoluciji osim nativne nije preporučljivo jer LCD-i koriste "fixnu rezoluciju" pa je tako slika na rezoluciji koja nije nativna - puno lošija....ako nemaš poštenu grafu trebao si si kupit 19" sa 1280x1024.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Suit up!
|
Ne baš - u igrama nije toliko bitna "oštrina" prikaza koju dobiješ korištenjem nativne, nije kao da ima gro teksta ili tablica koji moraš čitati, pa želiš da ti ljepše izgleda.
![]() |
#8 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2003
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
![]() za rad u windozama obavezno nativna reza, no za igre definitivno nije potrebno. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
User Registered
Datum registracije: Sep 2007
|
![]() |
#12 |
Suit up!
|
![]() |
#14 |
Suit up!
|
Pa zašto bi igra igre na 1080p, a u windowsima drža 720p rezoluciju (znači da imaš 1080p TV kojemu interpoliraš prikaz u win.), no zašto??
![]() |
#15 |
P.E.B.K.A.C.
Datum registracije: Jan 2007
|
Imam jedno pitanje, malo je off topic ali je blesavo otvarati novi topic radi toga.. Vlasnik sam Toshibe wl66z 32" Regza i javlja mi se problem kada spojim komp (DVI to HDMI) kablom nece mi da namjesti sliku u Nvidia driverima (tipa recimo dole nevidim start ikonu, nego gadam na slijepo) dok sto je najsmjesnije na drugoj kanti imam grafulju fx5200 koja bez beda daje sama reze 1600x900 idt... i sve lijepo mogu resizati ako slucajno bjezi... sa ovom novom grafuljom nikako.... ![]()
Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/ Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
User Registered
|
Citiraj:
ali podržava 1080i a ne p koji je isto tako 1920x1080 ![]() a to znači da u igrama ne smeta dok su u windowsima slova presitna za ugodan rad!
![]() |
![]() |
#18 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Ne kužim zašto vas grafička spriječava u kupnji većih monitora. Veća rezolucija i dijagonala puno pridonosi ugodnosti rada u windowsima, dok će neke igre morati raditi na manjoj rezoluciji. Ako se već naruši kvaliteta slike, ode se u drivere (kod mene nVidia) i isključi Flat Panel Scaling. Tada će rezolucija odgovarati veličini slike, tj. na 1280*1024 bit će iskorišteno približno 19˝ matrice i oštrina slike ostane kao kod nativne. Sad ne znam jel tu opciju imaju svi monitori/grafičke. Ja imam 226BW i 6800GS. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Suit up!
|
Citiraj:
Neznam zašto ne igraš u 1366x768 da iskoristiš svu površinu kako spada.
![]() |
![]() |
#21 |
User Registered
|
![]() |
#22 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() |