|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Toshiba prijenosnik iz ponude t-coma?
http://www.t-com.hr/privatni/interne...top_akcija.asp Na kakvom su glasu toshibini prijenosici te dal se isplati uzeti u maxadsl paketu.
![]() |
#2 |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
mislim da će uskoro biti članak o ovome na PCE-u (samo ne X1200 nego jedna druga verzija). pa ono... baci oko ![]() IMHO mi se čini skupa ova t-com ponuda. ne samo da im otplaćuješ kredit za laptop, nego im još i potpišeš da se želiš vezati za njih. "dam ti ja keks a ti se naguzi" shema ![]() trebalo bi staviti na papir... baci oko na asbisove stranice pa pronađi taj model. mislim da nas ovdje ima još koji bismo voljeli vidjeti kolika je stvarna cijena tog lapa.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
isplatilo bi ti se ejdino da ga daju jeftinije, no pošto je cijena dotičnog prijenosnika ista ko u normalnoj prodaji, te te još obvezuju ugovorom, nema smisla. uzmeš adsl gdje hoćeš te odeš po taj lap u trgovinu ... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Onda ok, gledao sam tu njihovu ponudu al kad sam vidio sivim slovima na crnoj stranici ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|