![]() |
Toshiba prijenosnik iz ponude t-coma?
http://www.t-com.hr/privatni/interne...top_akcija.asp
Na kakvom su glasu toshibini prijenosici te dal se isplati uzeti u maxadsl paketu. |
mislim da će uskoro biti članak o ovome na PCE-u (samo ne X1200 nego jedna druga verzija).
pa ono... baci oko :) IMHO mi se čini skupa ova t-com ponuda. ne samo da im otplaćuješ kredit za laptop, nego im još i potpišeš da se želiš vezati za njih. "dam ti ja keks a ti se naguzi" shema :) trebalo bi staviti na papir... baci oko na asbisove stranice pa pronađi taj model. mislim da nas ovdje ima još koji bismo voljeli vidjeti kolika je stvarna cijena tog lapa. |
Cijena po trgovina se kreče tu negdje (5,610.00 Kn recimo), no ostaje i dalje ovo što Horza kaže. Ugovor, ugovor...
|
isplatilo bi ti se ejdino da ga daju jeftinije, no pošto je cijena dotičnog prijenosnika ista ko u normalnoj prodaji, te te još obvezuju ugovorom, nema smisla.
uzmeš adsl gdje hoćeš te odeš po taj lap u trgovinu ... ;) |
Onda ok, gledao sam tu njihovu ponudu al kad sam vidio sivim slovima na crnoj stranici :D ispisano da me žele vezat 24 mjeseca na maxadsl nekako sam počeo sumnjati da je lap na nekoj diskontnoj cijeni, odnosno da ću ga u globalu dobit povoljnije. Ipak je 5000kn velika suma da bi lap imao turiona, ajd mema je tu negdje a i hard.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:11. |