|
![]() |
#1 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
![]() Frend ima Athlona Xp 2600+, radi na 166*12.5=2083, CPU-ID kaže da je T-bred al ne kaže koji. Zabrinjava me i voltaža od 1.7V. Koji je to proc i jel dobar šta za clockanje?( po voltaži baš i nije) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
Iduci put probaj dat jos manje informacija ![]() Koja maticna? Ako je neka starija mozda dobro ne prepoznaje procesor.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
jednostavno skini OPN-462 i u njega upisi serijske brojeve i dobijes tocne podatke.
![]() |
#4 |
Ex-Gastarbajter
|
Budem javio ostatak, kad budem išo do njega, šta se tiče serijskog broja, to ću teško jer ima onu fakin naljepnicu i prestrašene starce ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Billy lives forever
Datum registracije: Dec 2001
|
Ne moš ništa dok ne skineš kuler. Imam 2500+ i nije baš nešto za podizat a i ne bih ga podizao i da može jer mi nije napeto. BTW znam te fore kad dodjes kod frenda doma i pocnes mu popravljati stvari dok starci bulje u tebe i onda dodjes do trenutka kad je otvaranje kucista neizbjezno a onda ulete: ne,ne sinko ostavi ti to,popravit će u servisu,nemoj dirati. fakin nevjerojatno:confused: Pa sad ti objasni nešto takvim ljudima
![]() |
#6 |
Ex-Gastarbajter
|
ma zvao me on radi nekih igrica niš nisam popravljao, nego kako u torbi uvijek nosim cd sa svim mogućim oc toolovima i dijagnostikama ![]() Al njegov stari nas neš gledo(kompu mu je u dnevnom), pa nisam niš mogo otvarat |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Satvi Aidu ona bi ti trebala rec podatke jel Tbred A ili B il je Barton.
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Ak je otkljucan onda ti ga ploca sam otkljuca ak je zakljucan nikako, jer ona fora s modanjem u M ili MP ne dela na nForce 3 plocama.
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Mad; pa XP2600 radi na 2083, MBO ga prepoznaje dobro... Ak ga je kupio nedavno, zaboravi na neki dobar OC. Max na XP3200 (2,2 Ghz) i to ako na toj voltaži. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Ex-Gastarbajter
|
I šta mu nije ova voltaža malčice previsoka ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
Citiraj:
![]() Al nesto sam se zabunio kad sam vidio voltažu jer je malo viša nego što bi trebala biti.
skupi-dupi-du, skupi-dupi-du, pam pam... pf Zadnje izmijenjeno od: MadBoY. 20.02.2004. u 23:10. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|