|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
![]() Bok, posto na na konf forum bas i ne dobivam adekvatnu pomoc odlucio ju tu potraziti .. . . naime za quad-a su mi preporucili Thermalright Ultra 120 eXtreme kuler koji je tezak nekih 520 kunica plus posten ventilator i za par kunica vise mogu si uzesti, vodeno hlađenje, Thermaltake Big Water CL-W0075 koje savrseno pristaje uz kuciste koje vec imam?! So the question is, da ipak uzmem air ili da petljam sa vodenim, ne mislim o'clockat system. Teo |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
zracno .
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
|
I mislia sam uzesti Big Typo ali kazu da je Thermalright Ultra 120 eXtreme punoooo bolji izbor? Scythe Infinity nemrem naci nigdje! Jel' bolji Ninja ili Typo? 10XXXXXXXXXXXXXX.. . . Teo |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
Citiraj:
LINK
![]() |
![]() |
#7 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
po meni taj Thermalright ne vrijedi te pare ali kako god želiš osobno bi radije uzeo neki Scythe ninja i BT su tu negdje po perf
![]() |
#9 |
Extreme Air Cooler
Datum registracije: Sep 2004
|
Ultra 120 X je bolji, ali i skuplji, i to ne u istom omjeru. Takodjer, trazi high flow fan, dok Infinity radi dobro i sa tihim i sporim fanovima (no opet, losije od Ultre). Odluci da li ides na best-buy rjesenje ili apsolutno najbolji zracni cooler trenutno dobavljiv. (TR IFX-14 je jos bolji, ali i jos skuplji, i trenutno ga kod nas AFAIK jos nema).
![]() |
#10 |
Premium
|
Mislim da na kraju ipak uzimam Scythe Infinity (AKA MUGEN). Ukoliko se pokaze nedostatnim kad pripece sljedece ljeto onda prelazim na vodeno :P |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
meni BigTyphoon hladi Q6600 pa se ovo ljeto nije pokazao nedostatnim tako da ti Infinity defitinivno neće biti nedostatan
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|