![]() |
Zracno ili vodeno?!
Bok,
posto na na konf forum bas i ne dobivam adekvatnu pomoc odlucio ju tu potraziti .. . . naime za quad-a su mi preporucili Thermalright Ultra 120 eXtreme kuler koji je tezak nekih 520 kunica plus posten ventilator i za par kunica vise mogu si uzesti, vodeno hlađenje, Thermaltake Big Water CL-W0075 koje savrseno pristaje uz kuciste koje vec imam?! So the question is, da ipak uzmem air ili da petljam sa vodenim, ne mislim o'clockat system. Teo |
zracno .
|
uzmi si nekaj tipa TT BigTyphoon, Scythe Ninja plus, Scythe Infinity
|
I mislia sam uzesti Big Typo ali kazu da je Thermalright Ultra 120 eXtreme punoooo bolji izbor? Scythe Infinity nemrem naci nigdje! Jel' bolji Ninja ili Typo?
10XXXXXXXXXXXXXX.. . . Teo |
Citiraj:
|
Citiraj:
LINK |
po meni taj Thermalright ne vrijedi te pare ali kako god želiš
osobno bi radije uzeo neki Scythe ninja i BT su tu negdje po perf |
Scythe Infinity mi se cini onda najboljim izborom?
|
Ultra 120 X je bolji, ali i skuplji, i to ne u istom omjeru. Takodjer, trazi high flow fan, dok Infinity radi dobro i sa tihim i sporim fanovima (no opet, losije od Ultre).
Odluci da li ides na best-buy rjesenje ili apsolutno najbolji zracni cooler trenutno dobavljiv. (TR IFX-14 je jos bolji, ali i jos skuplji, i trenutno ga kod nas AFAIK jos nema). |
Mislim da na kraju ipak uzimam Scythe Infinity (AKA MUGEN). Ukoliko se pokaze nedostatnim kad pripece sljedece ljeto onda prelazim na vodeno :P
|
meni BigTyphoon hladi Q6600 pa se ovo ljeto nije pokazao nedostatnim tako da ti Infinity defitinivno neće biti nedostatan
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:52. |