|
![]() |
#2 |
je.ba.c na ba.te.ri.je
Datum registracije: Jun 2007
|
ti treba za servis ili kupuješ ili žicaš ![]() EDIT: što se tiče tišine onda ti moj nažalost ne može pomoć..... al brijem da ima dobrih duša na forumu Zadnje izmijenjeno od: drupci15. 04.10.2007. u 11:52. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
skini origigi vent, kupi xsilence ili nešto slično i pripasaj ga na bazu nekako ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium moderator
Datum registracije: Aug 2005
|
LOL ja imam doma 3 Delte na 3 stock hladnjaka...Nisam imao sreće ![]() Renesis ti je dao dobar prijedlog, kupi recimo Xilence ili Scythe ventilator i uz malo improvizacije ga namontiraj na hladnjak.
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
nadam se da je uredu da ubacim svoje pitanje. kakav/koliki je vent na stock Northwood-u 2.0 GHz (nisam kod kuce, pa nemogu izmjeriti). hoce li biti problema(tipa rezi ovo, pa ono ...) s montiranjem nekog drugog venta? |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Ex-Gastarbajter
|
hmm, mislim da su ono 60mm ventovi, govoreći ovako napamet... na starijim coolerima je išao teško dolje taj vent... iako jednom kada ga skineš, nekom grunf metodom se lako pripasa neka 80tka... |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
Datum registracije: Jan 2004
|
![]() |
#16 |
Ex-Gastarbajter
|
kako stavit vent? pa sada ovisi o reviziji hladnjaka, ali uglavnom. skineš stari vent. hladnjak cijeli dobro očistiš od prašine. uzmeš neki 80mm vent (veći nije potreban), i tražiš način kako da ga učvrstiš, ili pomoću malo silikona, ili sa plastičnim vezicama, ili sam lastikom... budi kreativan... : ![]() ili ako imaš jako dobar protok zraka u kanti, onda od plexia ili kartona napravi si tunel koji forsira da zrak prolazi preko hladnjaka, pa ti možda čak ni ne treba posebni vent na tome... |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Premium
|
evo ja sam uspjesno skinuo zujalicu (stock vent je stvarno ninijaturan) i stavio xilence 80mm. stvar sam rijesio s plasticnim vezicama. stvar drzi odlicno. vezicu sam provukao kroz drzac na ploci tako da "glava" vezice zaglavi u one rupe gdje se "drzi" ona plastika koja stishce cooler na proc. a zatim sam te vezice provukao kroz doljnji set rupa na ventu. zatim sam uzeo josh jedan set vezica i samo ostavio glavu (odrezao ostatak) i stavio na ove vezice i zategnuo koliko ide. odrezao ostatak vezica i to je to. no mod like grunf mod ![]() ali sada je ostao uvjerljivo najbucniji vent od shrotex napajanja (on ce takodjer biti zamjenjen xilence-om). nepatim na buku ali izgleda da su ovi ventovi dotrajali (stari su koliko i racunalo, 5 jare :d ) u kucistu imam samo josh vent na vf700 koji je dovoljno tih na 5V (koristim Ti4200 kojoj i netreba vishe) |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
I meni bi trebao jedan stock hladnjak Intelov. Nisam zadovoljan Sonicom pa da usporedim. Temp su mi 30 stupnjeva idle i 60 load pod TAT-om. Smirglo sam proc i bazu sonica i proca i nikakve razlike nije bilo.
![]() |
#20 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|