|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
procjena hp laptopa s pokidanim ekranom...
evo ovako: frend ima laptop, kojemu je otisao ekran, raspuko se cijeli, ne vidi se nista, ali ostalo sve valja, ima 512 rama, 80gb hasrd, original winse xp, unutri je intel centrino prc al ne znam koliko mhz.. ugl laptop je cijeli bez ogrebotine u jednom komadu samo je ekran skrsen.... zanima me koliko bi se novaca mogo dobit za to, ili bi bilo bolje izvadit sve komponente pa prodavat pojedinacno... p.s. nisam promasio podforum nego zelim vamo pitat prvo buduci da je ovo podforum za prijenosnike, ako krene u prodaju otvorit cu temu u prodaji, zasad me zanimaju samo ove gore informacije... hvala i do čitanja... ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2 |
P.E.B.K.A.C.
Datum registracije: Jan 2007
|
Pa isto tako si na podforumu PRODAJA mogao traziti procjenu komponenti pa naknadno editirati po potrebi a ne otvarati dva topica.... ![]()
Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/ Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
pa mogo sam, ali htio sam pitat one koji se tu vrte po mobilitiju da nes naprave.. a ak ti bas toliko smetam zatvori temu ![]()
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Takvog slicnog sam ja nedavno prodao... Ugl. 512 rama, 60 Gb, proc mislim da je bio 1.7....nesjecan se....da i izgoreni ekran... Dobio za njega 100 €
ORIGIN: CR0_VandaL | STEAM: vandalzd | TDU2: VaandaL | R* Social Club: vandal_zd | DayZ: VandaL | battle.net: VandaL #2220 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|