![]() |
procjena hp laptopa s pokidanim ekranom...
evo ovako:
frend ima laptop, kojemu je otisao ekran, raspuko se cijeli, ne vidi se nista, ali ostalo sve valja, ima 512 rama, 80gb hasrd, original winse xp, unutri je intel centrino prc al ne znam koliko mhz.. ugl laptop je cijeli bez ogrebotine u jednom komadu samo je ekran skrsen.... zanima me koliko bi se novaca mogo dobit za to, ili bi bilo bolje izvadit sve komponente pa prodavat pojedinacno... p.s. nisam promasio podforum nego zelim vamo pitat prvo buduci da je ovo podforum za prijenosnike, ako krene u prodaju otvorit cu temu u prodaji, zasad me zanimaju samo ove gore informacije... hvala i do čitanja... :respekt::respekt::respekt: |
Pa isto tako si na podforumu PRODAJA mogao traziti procjenu komponenti pa naknadno editirati po potrebi a ne otvarati dva topica.... :fiju:
|
pa mogo sam, ali htio sam pitat one koji se tu vrte po mobilitiju da nes naprave.. a ak ti bas toliko smetam zatvori temu :) :respect:
|
a, ono, mozda da si rekao model, starost i sl...ovako ja kazem 700-800kn
|
Takvog slicnog sam ja nedavno prodao...
Ugl. 512 rama, 60 Gb, proc mislim da je bio 1.7....nesjecan se....da i izgoreni ekran... Dobio za njega 100 € |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:15. |