|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2007
|
Problem s čitanjem Arita medija - LG GSA-H12N!
Imam jedan problem koji se nadam da ćete mi pomoći riješiti. Naime imam gore navedenu pržilicu i skinuo sam firmware UL2 nadajući se da će mi riješiti sve probleme i dati bolje performanse. Naime sa starim firmware-om čitam većinu medija, kao i s ovim, no kada pri kopiranju čitam medije Arita, pržilica dođe do određenog postotka kada počinje strahovito sporo čitati. Naime čita samo 25kB/s. Zapravo mi isčitava nekakve errore. Na drugoj LG-evoj pržilici od frenda GSA-H44N kopiranje istog medija potpuno normalno radi. Odnosno čita ga normalno. Znalci please pomagajte. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Jul 2004
|
Dobro došao na forum! Ha, gle, ako čita sve druge medije normalno, problem je vjerojatno u tim medijima (Arita je inače "oličenje kvalitete" - Ritek mediji, i to C klasa; Traxdata je B, A ne postoji kod Riteka). Inače, H12 je jako dobar čitač (kvalitetan i brz, ovo drugo naročito kad se modificira firmware), a H44 (H42) još bolji. Probaj očitati te medije u nekom drugom pogonu (druge marke, NEC, LiteOn, Samsung...). Ako imaš negdje pri ruci (kod frenda i slično) LiteOn, BenQ ili Plextor DVD snimač napravi test kvalitete jednog od medija koje ne čita, čisto da vidimo (upute ovdje, rezultat postaj u ovaj thread). p.s. Temu prebacujem na Hardverske probleme. ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2007
|
Igorba hvala ti puno. Ukratko reći ću ******* da mi ne snimaju više na ove nekvalitetne medije. Onda nemrem spržit nikak dalje. A osim toga mogo bi si i uzet još jedan snimač i to LG GSA-H44N za koji znam da podržava ove loše medije. U svakom slučaju hvala ti puno na savjetima. EDIT BY MOD: Nećemo toliko u detalje... http://forum.pcekspert.com/faq.php Zadnje izmijenjeno od: domy_os. 25.09.2007. u 15:11. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|