|
![]() |
#1 |
AKA Vitez
Datum registracije: Jan 2006
|
Kako vratiti sto je CheckDisk pobrisao?
Problem je sljedeci: imam 2 HDDa (60Gb i 160Gb), ovaj od 160Gb je Maxtor 6Y160PO ATA133 na particiji E: i s njim imam problema. Sinoc nisam mogao do nekih fajlova na disku, uz error "Disk in drive E is not formatted." No to je bilo nekih 3-4 fajla, nista globalno. Danas ujutro pokrenem komp, CheckDisk krene sa unreadable sectorima i pobrise mi hrpu foldera cije sadrzaje sam sinoc normalno otvarao ("...file has been truncated", "orphanage file..", islo je malo prebrzo da zapamtim cijelu poruku CheckDiska). E sad, disk vec neko vrijeme tu i tamo zna škljocnuti, no nikad nije bilo problema, pa se nisam na to obazirao. Podaci su jos uvijek na disku jer kad lupim Properties na particiju dobijem 151Gb Used Space, no kad selektiram sve foldere na disku i lupim properties dobijem sumu od 122Gb. Dkl 30Gb je negdje...pitam ja vas pametnije, di? ![]() Unaprijed hvala. ![]()
![]() |
#2 |
Ne znam šta da napišem
Datum registracije: Feb 2007
|
Da nisu možda skriveni?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Mislim da bi trebao imati skrivene foldere imena FILECHK.xxx ili tako nekako i unutra te fileove s drugom ekstenzijom.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
AKA Vitez
Datum registracije: Jan 2006
|
Nope, nemam nista hidden (uvijek mi je iskljucena ta opcija). Od hidden foldera imam Recycled i Sys Volume Information. Nema FOUND.000 foldera koje inace dobijem na particiji nakon chkdiska...niti fileova sa takvim nazivom. Zato sam i zbunjen....
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|