|
![]() |
#2 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Sve normalno ide ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Da, sta neznas da tor i jeltz uzimaju harach za bolju vezu. Javi im se na pm, nije skupo ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
mjesec dana da je forum spor? jel se to meni samo čini, ili tebi nešto opako ne valja? naime, forum leti. al ono... leti ko blesav. ne samo meni i ne samo u 9 ujutro. uredno sam išao u gradsku fakin knjižnicu provjeravat. ovaj error da se ne može povezati na bazu je nekakav glitch i ne događa se redovno, niti se dogodio zbog nekog normalnog preopterećenja.
![]() |
#8 | |
Premium
|
Citiraj:
skroz mi je spor, evo sada, trebam čekati po 7-8 sekundi da otvori pojedinu stranicu. Kada idem editirati post, onda po 15 sekundi čekam. Biće do zadra wireless kabel oslabija ![]() Ma da, greška sa database error mi je bila jučer prvi put, al sam bio admin na jednom forumu, a kod na je to uglavnom bilo zbog hackova koje smo koristili. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
meni se isto znalo nekada ovo pojavljivati.. i samo napravim refresh i sve radi normalno...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
|
|
![]() |