![]() |
backup baze
bilo bi dobro napravit:
http://img259.imageshack.us/img259/5...umhrvr9.th.jpg :lol2: jel ima još ko ovakvih problema? em što mi je forum spor za pop...it, em i ovo... |
Sve normalno ide:stoopid:
|
Citiraj:
Ma neznam, forum mi definitivno najbolje radi ujutro kad se probudim. od 10 pa dalje je za popizditi. |
Da, sta neznas da tor i jeltz uzimaju harach za bolju vezu. Javi im se na pm, nije skupo:fiju:
|
Citiraj:
a da mi nije od napajanja ili miša problem......=? Ma ne, ozbiljno, ova sporost foruma me izluđuje. ima preko mjesec dana da je ovako. |
mjesec dana da je forum spor? jel se to meni samo čini, ili tebi nešto opako ne valja? naime, forum leti. al ono... leti ko blesav. ne samo meni i ne samo u 9 ujutro. uredno sam išao u gradsku fakin knjižnicu provjeravat. ovaj error da se ne može povezati na bazu je nekakav glitch i ne događa se redovno, niti se dogodio zbog nekog normalnog preopterećenja.
|
HM, s obzirom da je Jelcu i meni posao s haračem na bolje i brže veze drastično opao u zadnje vrijeme - definitivno nešto kod tebe ne štima :D
|
Citiraj:
skroz mi je spor, evo sada, trebam čekati po 7-8 sekundi da otvori pojedinu stranicu. Kada idem editirati post, onda po 15 sekundi čekam. Biće do zadra wireless kabel oslabija:D Ma da, greška sa database error mi je bila jučer prvi put, al sam bio admin na jednom forumu, a kod na je to uglavnom bilo zbog hackova koje smo koristili. |
Citiraj:
svi nešto okolo..... Ako se smije znati, kakav je server? Dedicated, semi dedicated il ? |
meni se isto znalo nekada ovo pojavljivati.. i samo napravim refresh i sve radi normalno...
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:36. |