|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
nema boota bez IDE
nastavak od neki dan... novi SATA disk radi super, win su stavljeni i podešeni, međutim do problema je došlo kad sam iskopčao stari PATA wd disk... nije htio bootati win, a zavisno od toga kako sam podešavao boot opcije u biosu, boot je zapinjao ili na onome 'verifying DMI pool' ili je izbacivao DISK BOOT FAILURE PLEASE INSERT SYSTEM DISK AND PRESS ENTER nakon toga sam pokušao spojiti taj stari pata drive, a zatim i još jedan stariji na kojem su stavljeni windowsi, i u oba slučaja je bootao win sa SATA diska bez problema koliko god googlao ne nalazim rješenje...zna li netko? //otvorio sam novi thread jer tamo piše (riješeno) pa ne znam koliko ljudi obraćaju pozornost// |
![]() |
![]() |
#2 |
je.ba.c na ba.te.ri.je
Datum registracije: Jun 2007
|
mozda fora u biosu da sata disk radi kao ide ima neke uloge u tome, al mozda..... ili probaj napravit reinstalaciju windoza na sata disk kad ti je pata disk iskopcan.... na drugom kompu sam imao tu plocu i nisam nikad imao problema s diskovima... Zadnje izmijenjeno od: drupci15. 12.09.2007. u 12:49. Razlog: gramatika |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=79776
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|