|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
DVD titlovi, obrada video formata, a i audio
Pitanja su već dosta puta obrađivana u podforumu, no nažalost nisam našao ono što tražim, a obzirom na količinu napisanog, vjerujem da netko zna: 1. Imam DVD, no nema titlove na hrvatskom. Imam titlove sa www.titlovi.com. Koji je najlakši način da pogledam taj DVD s titlovima (ne zanima me ugradnja titlova u DVD, samo ga želim gledati s titlovima. Naglasak na što manjem programu i jednostavnijem izvođenju operacije) 2. Tu i tamo snimim mobitelom video iz kojeg želim izvaditi neke isječke, dakle samo mi treba opcija cut/paste. Format videa je npr. .avi. Zanima me koji je najmanji program i najjednostavniji kojim ovo mogu napraviti? (više opcija mi ne treba) 2.a. Poželjno je da istu opciju može raditi na audio fajlovima 2.b. Super bi bilo da može vršiti i konverziju fileova jer za to koristim Total Video Converter koji je poprilično bezvezan (a nije baš ni user friendly), i to toliko da nikako ne mogu naći ovu opciju za obično rezanje isječaka, a uvjeren sam da bi je program (kao i većina za obradu videa) trebao imati. Unaprijed hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
DVD sa dodatnim titlovima mozes gledati npr. u GOM playeru, KMplayer-u (odlicno radi - preporuka). Nisi rekao koji mobitel imas |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Nokiu. Format glazbe je Nokia Multimedia Player file, a u playeru piše da je .mp4 (normalni playeri ga čitaju) Zadnje izmijenjeno od: Lenovo. 12.09.2007. u 10:23. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|