Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Audio, Video, Foto
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 10.09.2007., 00:07   #1
Lenovo
Premium

Datum registracije: Feb 2007
DVD titlovi, obrada video formata, a i audio

Pitanja su već dosta puta obrađivana u podforumu, no nažalost nisam našao ono što tražim, a obzirom na količinu napisanog, vjerujem da netko zna:
1. Imam DVD, no nema titlove na hrvatskom. Imam titlove sa www.titlovi.com. Koji je najlakši način da pogledam taj DVD s titlovima (ne zanima me ugradnja titlova u DVD, samo ga želim gledati s titlovima. Naglasak na što manjem programu i jednostavnijem izvođenju operacije)

2. Tu i tamo snimim mobitelom video iz kojeg želim izvaditi neke isječke, dakle samo mi treba opcija cut/paste. Format videa je npr. .avi. Zanima me koji je najmanji program i najjednostavniji kojim ovo mogu napraviti? (više opcija mi ne treba)
2.a. Poželjno je da istu opciju može raditi na audio fajlovima
2.b. Super bi bilo da može vršiti i konverziju fileova jer za to koristim Total Video Converter koji je poprilično bezvezan (a nije baš ni user friendly), i to toliko da nikako ne mogu naći ovu opciju za obično rezanje isječaka, a uvjeren sam da bi je program (kao i većina za obradu videa) trebao imati.
Unaprijed hvala
Lenovo je offline   Reply With Quote
Staro 10.09.2007., 11:39   #2
SPLiFF
Premium
Moj komp

SPLiFF's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
DVD sa dodatnim titlovima mozes gledati npr. u GOM playeru, KMplayer-u (odlicno radi - preporuka).

Nisi rekao koji mobitel imas
SPLiFF je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 10.09.2007., 12:11   #3
Lenovo
Premium

Datum registracije: Feb 2007
Nokiu. Format glazbe je Nokia Multimedia Player file, a u playeru piše da je .mp4 (normalni playeri ga čitaju)

Zadnje izmijenjeno od: Lenovo. 12.09.2007. u 10:23.
Lenovo je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno